27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCiurel vrea mai multă transparenţă la Pandurii

Ciurel vrea mai multă transparenţă la Pandurii

Centrul Energetic Rovinari (CER), unul dintre cei şase acţionari ai clubului de Liga I Pandurii Târgu Jiu, s-a angajat să alimenteze în acest sezon competiţional conturile grupării conduse de Marin Condescu cu 29 de miliarde de lei. „Fotbalul a fost finanţat anul acesta substanţial. Suma care a mers la fotbal este de 14 miliarde. Cu siguranţă, criteriul de împărţire a banilor va fi performanţa şi gradul de transparenţă în privinţa cheltuielilor. Am găsit o situaţie bună la handbal şi baschet, unde sunt bine cuantificate cheltuielile. Nu acelaşi lucru am găsit şi la fotbal. Nu va mai fi susţinerea care a fost. Suma de 14 miliarde va rămâne la fotbal. Dacă va fi o clasare bună va fi suplimentată, dar vreau şi transparenţă în cheltuieli“, a spus actualul director al CE Rovinari, Laurenţiu Ciurel.
În replică, preşedintele grupării Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, îi recomandă lui Ciurel să-l chestioneze pe reprezentantul său în Consiliul de Administraţie, Gheorghe Daviţoiu, în privinţa cheltuielilor. „A avut de dat 14 miliarde de lei pentru acest an şi le-a dat. A fost corect şi îi mulţumesc. În privinţa cheltuielilor, are dosarul, are un om desemnat de el în CA, pe Gheorghe Daviţoiu, care trebuie să ştie toate cheltuielile. Să-l întrebe pe el dacă vrea să ştie ceva. Totul este transparent, salariile se ştiu, primele, de asemenea“, a afirmat Condescu.
Între Ciurel şi Daviţoiu există o problemă de comunicare, cei doi evitându-se după ce actualul director al CER l-a schimbat din funcţia de director de exploatare pe Daviţoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS