27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii, lăudaţi de vecinii de la sud

Craiovenii, lăudaţi de vecinii de la sud

Reprezentanţii secţiei de orientare a Universităţii Craiova nu se dezmint şi vin cu medalii indiferent că participă la o competiţie naţională sau la una internaţională.
Sâmbătă şi duminică, Veronica Minoiu şi Ionuţ Zîncă au făcut furori la Cupa Bulgariei, care s-a desfăşurat în apropiere de localitatea Obzor.
În prima zi de concurs, ambii craioveni au câştigat cursele în care au luat startul, la medie distanţă, iar duminică, în proba de lungă distanţă, atât Veronica Minoiu, cât şi Ionuţ Zîncă s-au clasat pe treapta secundă a podiumului.
„La festivitatea de premiere, cei doi au fost îndelung aplaudaţi de bulgari. Duminică au alergat mai cu prudenţă, din cauza terenului, deoarece nu am vrut să riscăm o accidentare înainte de Campionatele Balcanice de la Istanbul, care vor începe pe 11 septembrie“, a declarat antrenorul craiovenilor, Emilian Minoiu.
Alt sportiv de la CS „U“ Craiova care a avut o comportare bună în Bulgaria a fost juniorul Ilie Mirea, care a ocupat locul trei în proba de lungă distanţă şi poziţia a patra în clasamentul general.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS