32.3 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMarica a pus umărul la calificarea lui Stuttgart

Marica a pus umărul la calificarea lui Stuttgart

Atacantul român a produs o eliminare şi a scos un penalti în meciul câştigat de noua sa echipă, cu 2-1, în faţa formaţiei SV Wehen Wiesbaden, nou-promovată în 2.Bundesliga.

Atacantul Ciprian Marica a jucat sâmbătă primul meci oficial pentru noua sa formaţie, VfB Stuttgart, care s-a calificat în turul doi al Cupei Germaniei, după ce a învins, cu scorul de 2-1, echipa SV Wehen Wiesbaden, nou-promovată în 2.Bundesliga. Wiesbaden a deschis scorul în minutul 49, prin Catici. VfB Stuttgart a punctat prin Hilbert, care a transformat două lovituri de la 11 metri, în minutele 63 şi 90+1. Câte doi jucători de la fiecare echipă au primit cartonaşe roşii: Masici (’58) şi Schwarz (’90), de la Wiesbaden, şi Gledson (’47) şi Fernando Meira (’85), de la VfB Stuttgart. Marica a fost integralist şi a avut o evoluţie destul de bună, mai ales în repriza secundă, când a provocat eliminarea unui adversar şi a obţinut penaltiul de 1-1. 
Fără fundaşul Ovidiu Burcă în lot, românul fiind accidentat, Energie Cottbus a fost eliminată de formaţia RW Essen (liga a III-a), scor 7-8, după executarea loviturilor de departajare. Pentru Energie au marcat Kioyo (‘9) şi Rangelov (‘112), în timp ce Essen a punctat prin Kazior (’47) şi Guvenisik (‘103). La loviturile de departajare, pentru RW Essen au înscris M. Lorenz, Sereinig, Erfen, Guvenisik, Lindbaek şi Wagner, altă lovitură fiind apărată de portarul de la Cottbus, Tremmel. Cottbus a punctat prin Rangelov, I. Mitreski, Sorensen, Baumgart şi Kioyo, alte două şuturi fiind parate de portarul Masuch.
Altă surpriză produsă în primul tur al Cupei Germaniei a fost eliminarea formaţiei Bayer Leverkusen, după meciul pierdut, cu scorul de 0-1, în faţa celor de la St. Pauli (liga a II-a). Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Fabian Boll, în minutul 87.
Aseară, tot în Cupa Germaniei, urma să evolueze şi alţi români. Mihai Tararache şi Iulian Filipescu, de la MSV Duisburg, au întâlnit formaţia Babelsberg, iar Alemannia Aachen, echipă unde evoluează Laurenţiu Reghecampf, a jucat cu FC Normannia Gmund.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS