21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTănasă vrea o victorie

Tănasă vrea o victorie

Adus în vară la Universitatea Craiova, de la FC Argeş, Ciprian Tănasă speră să obţină victoria sâmbătă, în meciul său de debut sub culorile alb-albastre. „Îmi propun să dau cât mai multe goluri pentru Universitatea Craiova, dar mai important pentru mine este acum să debutez într-un meci în care echipa câştigă, deci îmi doresc trei puncte cu Farul, chiar dacă nu o să mă număr printre marcatori. Este o concurenţă puternică acum în atacul Ştiinţei. În afară de mine, mai luptă pentru un loc de titular Dina, Wobay, Baird şi Costea. În amicalul cu Caracal au marcat Wobay şi Baird, iar acum sper să dau şi eu primul meu gol în tricoul Ştiinţei“, a declarat, pentru NewsIn, Ciprian Tănasă. Cât priveşte obiectivul echipei, atacantul Universităţii a spus: „Totul depinde numai de noi, trebuie să vorbim pe teren, nu doar să promitem că vom ajunge în cupele europene“.

Suporterii strâng rândurile

Galeria Ştiinţei a anunţat ieri că este gata să-şi susţină necondiţionat favoriţii. „Ca urmare a evenimentelor din ultimul timp petrecute în Peluza Sud, grupările Ultras, Praetoria, Blue Lions şi Head Hunters, prin reprezentantul lor Gabi Blondu’, au decis reorganizarea acesteia.
Am format un comitet din membrii brigăzilor mai sus-menţionate având ca scop încurajarea necondiţionată a echipei, independentă de conducerea clubului, iar pe lângă acestea nu vom ezita să luăm atitudine atunci când este nevoie“, se arată într-un comunicat emis de „Peluza Sud ’97“, în care nu apare însă Sezione Ultras. Totodată, galeria Ştiinţei face apel către toate facţiunile care susţin echipa din peluza „Cristi Neamţu“ să vină în număr cât mai mare la stadionul „Ion Oblemenco“, pentru meciul Farul Constanţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII