23.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPanathinaikos a invins pe Hapoel

Panathinaikos a invins pe Hapoel

Formatia greaca Panathinaikos Atena s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), in fata israelienilor de la Hapoel Tel-Aviv, in Grupa G a Cupei UEFA, din care face parte si Rapid Bucuresti. Ambele goluri ale meciului au fost inscrise in repriza a doua.


Grecii au deschis scorul in minutul 47, când Tal Chen a trimis in propria poarta o centrare in forta a lui Romero de pe partea dreapta. Romero a dus scorul la 2-0, in minutul 63, când a profitat de o greseala a fundasilor Javier Paez si Tomer Saliva si l-a invins pe portarul lui Hapoel cu un sut la coltul scurt. In finalul meciului, israelienii au ratat o ocazie mare de gol, prin Ibe Zito Ogbonna.


Partida s-a disputat cu portile inchise, pe stadionul „Olimpic“ din Atena, ca urmare a incidentelor provocate de fanii greci la meciul cu Metalurg Zaporizhya din primul tur al Cupei UEFA.


Pe 2 noiembrie, Panathinaikos va juca in deplasare, in Cehia, cu Mlada Boleslav, iar Hapoel va primi pe teren propriu replica formatiei Rapid Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS