12.6 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea s-a calificat la turneul final

Universitatea s-a calificat la turneul final

Juniorii A ai Stiintei antrenati de Viorel Calin au batut la scor Bistrita si Sibiul si se pregatesc pentru adevarata batalie.


Echipa de juniori A a clubului Universitatea Craiova a câstigat grupa de la Craiova si s-a calificat la turneul final care va avea loc in Bacau, in perioada 18-21 iunie. Formatia pregatita de Viorel Calin a obtinut urmatoarele rezultate: FC Sporting Pitesti – Universitatea Craiova 2-2, Universitatea Craiova – Juventus Bistrita 4-0 si Universitatea Craiova – Inter Star Sibiu 4-0. Echipa din Banie va participa la ultimul act al competitiei alaturi de reprezentantele cluburilor Dinamo Bucuresti, FC Brasov si FCM Bacau. Echipa de juniori B a clubului Universitatea Craiova pregatita de Dandu Ustabacieff va pleca astazi al Cluj-Napoca, urmând sa participe in perioada 15-18 iunie la turneul semifinal rezervat acestei categorii. „Speram sa obtinem calificarea la turneul final. Plecam la drum cu acest obiectiv, insa sunt sigur ca intrecerea nu va fi deloc usoara“, spunea ieri antrenorul Ustabacieff.


Meciurile sunt programate pe stadionul „TCI“ din Cluj-Napoca si se vor desfasura dupa urmatorul program: 15 iunie: Universitatea Craiova – „U“ Cluj (ora 16.30), Petrolul Ploiesti – Gaz Metan Medias (18.30);16 iunie: Gaz Metan Medias – „U“ Cluj (16.30), Petrolul Ploiesti – Universitatea Craiova (18.30); 18 iunie: Gaz Metan Medias – Universitatea Craiova (9.00) si „U“ Cluj – Petrolul Ploiesti (11.00). La juniori D, echipa „GP“ Craiova a pierdut calificarea la turneul final, dupa ce in semifinalele de la Arad a reusit, in grupe, doar un rezultat de egalitate in compania echipei Dinamo Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS