23.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportOlaroiu nu se vede inca in semifinale

Olaroiu nu se vede inca in semifinale

Chiar daca Steaua a obtinut un rezultat bun in Giulesti, antrenorul Cosmin Olaroiu (foto) si-a pastrat capul pe umeri, opinând ca echipa calificata in semifinale se va decide abia dupa disputarea returului. „A fost un meci foarte spectaculos, care a onorat acest derbi european. In prima repriza, noi am avut initiativa si puteam marca al doilea gol, care ne-ar fi asigurat calificarea. In repriza a doua a fost acea dubla greseala, un moment nefericit, iar scorul este cel care este. Nu stiu daca Steaua are prima sansa, meciul retur ramâne deschis oricarui rezultat“, a spus Olaroiu.


Tehnicianul stelist a precizat ca nu este suparat pe nici unul dintre jucatorii sai. „Nu sunt suparat pe Dica, si nici pe alt jucator. In ceea ce-l priveste pe Carlos, el a fost accidentat, doar nu inventam povesti. Carlos a vrut sa forteze si a intrat. Se intâmpla sa gresesti, iar la golul pe care l-am primit a fost o dubla greseala. Nu cred ca a fost numai vina lui Carlos“, a spus Olaroiu.


„Este periculos sa joci la 0-0“


Olaroiu a mentionat ca este periculos ca Steaua sa joace, in retur, la 0-0. „Cred ca este periculos sa joci la 0-0. Toata lumea a fost suparata când am facut 0-0, iar acum toti si-ar dori 0-0“, a spus Olaroiu.


Tehnicianul Stelei a sustinut ca a fost spectacol atât in tribune, cât si in teren. Olaroiu a mentionat ca in repriza a doua a fost aruncat un flacon de medicamente in teren, pe care stelistul Banel Nicolita nu l-a aratat arbitrului: „Nu ne-ar fi incalzit cu ceva o suspendare a Rapidului. Suntem români, nu asta era scopul nostru, sa facem rau Rapidului, si chiar cred ca nu a fost vreun jucator tinta acelui obiect. A fost dupa o ratare a lor si cineva a aruncat la nervi. A fost un gest izolat“.


Cosmin Olaroiu a mai spus ca programul incarcat dezavantajeaza ambele echipe. „Trebuie sa ne obisnuim cu acest program, daca vrem sa jucam la acest nivel. Toate echipele mari din Europa au programul incarcat“, a mai spus Olaroiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS