21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTriunghiular la Calafat

Triunghiular la Calafat

„GP“ Craiova, o echipa din Vidin si echipa locala Dunarea se vor lupta amical la malul „Batrânului fluviu“.


Divizionara C Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ ocupa locul opt in seria C5, cu 17 puncte, la egalitate cu Oltul Slatina si Chimia Craiova, si are ca obiectiv in acest sezon evitarea retrogradarii. Dupa un retur care nu i-a multumit pe oficialii de la Hanul Doctorului, craiovenii se pregatesc sa dreaga busuiocul si sa demonstreze ca merita toata investitia. In ultima perioada, antrenorul Adrian Popescu a comandat câte doua antrenamente zilnic, incercând sa corecteze deficientele aparute in prima parte a campionatului, verificându-si elevii in mai multe meciuri amicale.


Tineri in probe


Sfârsitul acestei saptamâni, când sunt programate trei partide de verificare, va fi inca un prilej pentru antrenorul craioven sa-si dea seama la ce nivel de pregatire au ajuns jucatorii sai. Vineri, „GP“ Craiova va intâlni, de la ora 12.00, pe terenul Aripile, divizionara D CFR Craiova, iar sâmbata va merge la Calafat pentru un triunghiular la care va participa alaturi de Dunarea Calafat si o echipa din Vidin, cu care „gepistii“ au mai jucat anul trecut. „Va fi un bun prilej de testare a acumularilor din aceasta iarna. Avem in lot jucatori tineri, care trebuie sa aiba cât mai multe meciuri in picioare pentru a se integra in echipa. In acelasi timp, acestia au ocazia sa vada ce inseamna Divizia C“, a declarat Adrian Popescu. De saptamâna viitoare, echipa de la Hanul Doctorului va urca la munte, urmând sa efectueze un stagiu de pregatire centralizat la Baile Herculane.


Cantonament la Baile Herculane


„Deocamdata, la Herculane sunt doua grupe de juniori, cei nascuti ’91 si ’93, care se antreneaza cu Paul Raducanu. Acestia vor reveni la Craiova saptamâna viitoare. N-am stabilit exact data, urmând ca echipa de seniori sa-i ia locul“, a mai precizat oficialul oltean. Adrian Popescu a anuntat ca, pe lânga chinul la care ii va supune pe jucatorii sai, le va aranja acestora si câteva partide amicale, cu adversari care se vor afla in pregatire la Herculane sau cu echipe din zona Mehedinti si Caras-Severin. La nivelul lotului au intervenit anumite modificari, Cimpoieru, Neacsu si Cârciumaru parasind echipa, iar Paul Irimescu se afla in probe la FC Arges. In schimb, a revenit Rioseanu, de la FC National, si au fost promovati mai multi jucatori de la grupele de juniori mari ale clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS