30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi are probleme de lot

Hagi are probleme de lot

Staff-ul medical al gruparii Poli Timisoara a anuntat ca atacantii Viorel Moldovan si Gigel Bucur sunt accidentati si nu vor mai juca in cele doua meciuri de campionat din acest tur, cu Pandurii Târgu Jiu si cu Dinamo, si nici in meciul din Cupa României, cu Petrolul Ploiesti. In schimb, mijlocasul Ovidiu Petre a reintrat in programul de pregatire al alb-violetilor, astfel ca el ar putea evolua in partida de sâmbata, cu Pandurii Târgu Jiu.


Intr-un meci-scoala disputat marti, Poli Timisoara a câstigat, cu scorul de 2-1, in fata „satelitului“ CFR Timisoara. Pentru Poli a marcat Constantinescu (2), iar pentru CFR a inscris Dochita.


Antrenorul Gheorghe Hagi a utilizat fotbalisti care au jucat mai putin in actualul sezon competitional: Grigore – Rus, Mera, Scutaru, Latovlevic – Galdeanu, Velcea, Paleacu, Paez – Constantinescu, Silvasan. Pe parcurs au intrat Paterson (portar australian, de 19 ani), Daminuta si Popovici.


La sfârsitul acestei partide, Gica Hagi a spus ca este foarte incântat de faptul ca antreneaza in România. „Ma bucur ca, dupa atâtia ani, m-am intors acasa, pentru ca aici imi este locul“, a spus „Regele“.


Intrebat daca jocul echipei sale in meciul cu Pandurii Târgu Jiu va fi influentat de starea proasta a terenului, cauzata de precipitatiile cazute in ultima vreme, Hagi a raspuns: „Nu ma intereseaza suprafata de joc. Fotbalistii mei trebuie sa câstige pe orice teren“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS