30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDoru Isac face cariera in Qatar

Doru Isac face cariera in Qatar

In urma cu aproape trei saptamini, oficialii clubului Al Sadd din Doha au anuntat intr-o conferinta de presa despartirea, pe cale amiabila, de celebrul antrenor Bora Milutinovici, rezilierea contractului cunoscutului antrenor european facindu-se din cauza unor rezultate nesatisfacatoare ale echipei din Qatar League, la acest inceput de sezon 2005/2006. Reamintim, Al Sadd a cistigat campionatul editiei trecute.


Dupa plecarea lui Bora, antrenor principal a fost numit fostul secund, Mohamad Al Mari, originar din Qatar, iar secund a fost instalat craioveanul Doru Isac. De la numirea celor doi, Al Sadd a reusit trei victorii consecutive, fiind acum, dupa etapa de la sfirsitul saptaminii trecute, pe locul doi in campionat. Invinsele gruparii lui Al Mari si Doru Isac sint trei echipe care nu spun mare lucru cititorului român: Al Grafh, Al Rayyan si Qatar Footbal Club. In schimb, antrenorii celor trei formatii invinse de Al Sadd sint nume celebre din fotbalul mondial: Bruno Metsu, Luis Fernandez si Desailly. Primele doua echipe invinse de Al Sadd erau in fruntea clasamentului, Al Grafh – pe primul loc, iar Al Rayyan – pe pozitia a doua. In prezent, dupa sapte etape, Al Grafh continua sa fie liderul la zi al campionatului, in timp ce formatia antrenata de Ilie Balaci, Al Arabi, se situeaza pe locul opt.


Doru Isac a ramas si antrenor la echipa de juniori sub 17 ani a celor de la Al Sadd, formatie cu care, in editia trecuta, a cistigat titlul national. Cu doua etape inainte de finalul turului acestei editii de campionat, juniorii pregatiti de oltean se afla pe primul loc al clasamentului, la trei puncte diferenta de ocupanta locului doi si la cinci puncte fata de cea de pe locul trei. Sase juniori din echipa antrenata de Isac au fost recent selectionati in lotul national de juniori al Qatarului.


In exclusivitate pentru GdS, Doru Isac a afirmat: „Este prematur sa fac aprecieri asupra muncii mele la cele doua echipe ale clubului Al Sadd. Rezultatele bune obtinute pe cele doua «fronturi», la prima echipa si la cea de juniori, ma indreptatesc insa sa spun, fara falsa modestie, ca si in fotbal nimic nu este intimplator. Sint bucuros, dar cind citesc presa din România ma intristez ca Universitatea draga mie este in esalonul doi. Sper ca totul sa fie doar o trecere pasagera, cum se zice, iar din sezonul urmator Stiinta sa revina acolo unde-i este locul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS