28.4 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Stiri IT&C

Miss USA, in al treilea joc „Command & Conquer”


Cel mai nou joc video din seria „Command & Conquer“, numit „Tiberian Sun“, va include si secvente filmate live, realizate de artisti care au jucat in mari productii cinematografice si seriale de televiziune de succes.


Potrivit site-ului Yahoo!News, pentru a face jocul cât mai incitant, specialistii companiei „EA“ au apelat la serviciile mai multor staruri din „Razboiul stelelor: Imperiul contraataca“, „Intoarcerea lui Jedi“, „Infanteria stelara“, „Top Gun“ si „Spargatorii de nunti“, precum si din serialele „Naufragiatii“ si „Battlestar Galactica“. Printre artistii care vor aparea in noul joc se numara Michael Ironside, Billy Dee Williams, Tricia Helfer, Josh Holloway, Shauntay Hilton si Grace Park. Totodata, impatimitii seriei „Command & Conquer“ vor descoperi o fosta câstigatoare a titlului Miss SUA printre personaje.


Potrivit sursei citate, actorii au incheiat recent filmarile pentru noul titlu. Billy Dee Williams, cunoscut pentru rolul din „Imperiul contraataca“, sustine ca povestea inserata in joc l-a determinat sa accepte oferta de a aparea in „Tiberian Sun“, interpretând rolul lui Redmond Boyle. Artistul a marturisit chiar ca nu s-a mai simtit atât de bine pe platourile de filmare inca de la realizarea scenelor pentru pelicula sa din seria „Razboiul stelelor“.


Potrivit sursei mentionate, actiunea celui de-al treilea joc din seria „Command & Conquer“ are loc in timpul unui nou Razboi Tiberian, când Fratia Nod (personajele negative) lanseaza o ofensiva la nivel mondial impotriva gruparii Global Defense Initiative, care lupta de partea Binelui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS