21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjShow cu Viorica din Clejani

Show cu Viorica din Clejani

A doua seară a Festivalului Muzical „Slatina, Dragostea Mea!“ a scos din case peste o mie de oameni. Atmosfera pe stadionul „1 Mai“ din Slatina a fost incendiară.

În deschiderea celei de-a doua seri a Festivalului Muzical „Slatina, Dragostea Mea“ a cântat Niculina Stoican, fiica Angelicăi Stoican. Artista s-a născut în Mehedinţi şi face parte din Ansamblul profesionist „Doina Gorjului“ din Târgu Jiu. A urmat pe scenă Maria Cârneci, iar petrecerea a început să se încingă pe stadion. Artista originară de lângă Târgovişte i-a încântat pe fanii din Slatina cu hore, sârbe şi mai ales cu cântece de petrecere. De la spectacolul de joi seară a lipsit Aurel Tamaş, care i-a anunţat pe organizatori că nu poate concerta din motive personale.

Ardeleanul Dinu Iancu Sălăjanu, însoţit de grupul instrumental Polorisum, i-a vrăjit pe olteni cu vocea sa baritonală. Emoţionantă a fost ultima parte a recitalului său, când a făcut apel la sentimentele patriotice.

Atmosfera pe stadionul „1 Mai“ din Slatina a devenit incendiară o dată cu apariţia pe scenă a Vioricăi şi a lui Ioniţă, alături de taraful din Clejani. „Vă urez multă sănătate şi o vacă bună cu lapte!“, a spus Viorica, la intrarea pe scenă. În rochie verde, elegantă, diva internaţională din Clejani i-a ţinut în priză din prima clipă şi până în ultimul moment pe spectatori, „ca pe Vlaşca!“.

Chiar dacă atmosfera a fost incendiară, forţele de ordine nu au avut motive de intervenţie. Două incidente minore au avut loc. O fetiţă a fost transportată la ambulanţă deoarece i-a curs sânge din nas, iar comunitarii au intervenit pentru a lua dintre spectatori doi cetăţeni de etnie romă, aflaţi în stare de ebrietate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS