20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalAmenajari de 400.000 RON in scolile din Uricani

Amenajari de 400.000 RON in scolile din Uricani

Peste patru miliarde de lei vechi vor fi alocati din bugetul local al orasului Uricani pentru lucrari care deja sunt in curs la scolile si gradinitele din localitate. Cea mai mare lucrare se deruleaza la gradinita aflata in oras, aproximativ trei miliarde de lei vechi fiind investiti in lucrarile de reparatii si reamenajare. „Este cea mai mare gradinita din oras si aici este nevoie de investitii pentru ca intreaga cladire trebuie consolidata. Am alocat acesti bani pentru ca de foarte mult timp aici nu s-a investit nici un leu si era necesar“, a spus Danut Buhaescu, primarul orasului Uricani.


Cu cele trei miliarde de lei vechi au fost facute reparatii la acoperis, au fost montate geamuri termopan, a fost pus parchet si urmeaza sa fie facut si gardul imprejmuitor, instalatii electrice noi, vor fi amenajate grupurile sanitare si salile de clasa.


Alti bani de la bugetul local, aproximativ un miliard de lei vechi, vor fi folositi pentru lucrarile de amenajare a Scolii Generale nr. 2 din Uricani, unde primarul spune ca vor fi facute reparatii capitale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS