25.6 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSex ca la Apocalipsă

Sex ca la Apocalipsă

Mediatizatul sfârşit al lumii, prevăzut de mayaşi, se apropie vertiginos. Tocmai din acest motiv, site-ul german firstaffair.de a lansat un sondaj cu privire la ultimele dorinţe ale pământenilor înainte de marele sfârşit.

Până pe 21 decembrie, data la care vechii mayaşi au anunţat începutul… sfârşitului, au mai rămas câteva zile. Tocmai de aceea, site-ul german firstaffair.de a realizat un sondaj printre utilizatorii săi pentru a afla cum îşi petrec fatidica zi, relatează cotidianul german. Iar persoanele intervievate nu au avut nici un fel de dubiu: cel mai bun mod de a aştepta apocalipsa este să facă sex în trei. Astfel, 35 la sută dintre bărbaţi şi 27 la sută dintre doamne şi-ar dori să îşi petreacă sfârşitul lumii în compania persoanelor de sex opus. În cazul în care acest lucru nu ar fi posibil, bărbaţii şi femeile au păreri diverse în ceea ce priveşte modul în care s-ar desfăşura ultimul lor act sexual pe Terra. Astfel, domnii ar dori să îşi petreacă ziua în compania unei noi cuceri, în timp ce doamnele ar dori să fie în compania propriului partener de viaţă. În cazul în care ar fi posibil să aleagă o vedetă în compania căreia să îşi petreacă noaptea dinaintea Apocalipsei, domnii le-ar prefera pe Jessica Alba şi Angelina Jolie, în timp ce femeile s-ar năpusti asupra lui Johnny Depp sau George Clooney.

Vise şi sondaje

Alt sondaj, realizat de această dată de portalul german FriendScout24 pe un eşantion de 1.477 de persoane, a demonstrat o cu totul altă realitate. 26,4 la sută dintre doamne şi-ar dori să petreacă ultimele clipele pe această planetă în compania prietenelor, doar 21,6 la sută dintre respondente fiind dornice să se afle în compania partenerului. În cazul bărbaţilor, situaţia este diferită. 24,8 la sută dintre bărbaţii intervievaţi şi-ar dori să aibă o ultimă întâlnire. Pe locul doi pe lista dorinţelor „de Apocalipsă“ ale bărbaţilor se află o ultimă aventură erotică, vis pe care îl au 20,3 la sută dintre bărbaţi, însă doar 7,2 procente dintre doamne. Nemţii intervievaţi s-au dovedit adevăraţi romantici. Dacă ar şti că este vorba de marea lor iubire, nu este niciodată prea târziu, nici dacă ar cunoaşte-o în ultima zi petrecută pe Pământ. 91 la sută dintre persoanele intervievate sunt de părere că „24 de ore sunt mai bune decât nimic şi ar încerca să se bucure de fiecare minut rămas“. Doar 7,1 procente dintre femei şi 5,1 la sută dintre bărbaţi spun că nu le-ar mai arde de iubire dacă ar şti că li se apropie sfârşitul. În cazul în care s-ar ajunge la o partidă de sex cu bărbatul/femeia mult visat/ă, 65 la sută dintre femei au mărturisit că nu au cine ştie ce fantezii sexuale, punct de vedere împărtăşit şi de 50 la sută dintre bărbaţi. Nu de aceeași părere sunt însă şi 47,2 procente dintre domni şi 27,6 la sută dintre femei, care cred că a venit vremea să renunţe la tabuuri şi îşi doresc să trăiască experienţe de care până atunci s-au temut.

Chiar vine sfârşitul?

Sondajele mai sus-menţionate nu trebuie să fie luate în serios, însă în realitate există mulţi oameni care cred în profeţia mayaşă legată de sfârşitul lumii. La rândul său, directorul Observatorului astronomic al Vaticanului, preotul José G. Funes, atrage atenţia că ipotezele maya privind sfârşitul lumii sunt „false“, explicând că, din punct de vedere creştin, nu va exista un sfârşit al lumii, ci o transformare a acesteia, spre viaţă, într-un moment viitor necunoscut. Cu toate acestea, un studiu recent a dezvăluit faptul că 10 la sută din populaţia mondială este convinsă că pe 21 decembrie 2012 viaţa pe Tera s-ar sfârşi. În unele zone de pe Terra au fost amenajate refugii în care pământenii pot asista la apocalipsa care ne va lovi planeta. În ciuda faptului că oamenii de ştiinţă s-au întrecut în a infirma mediatizatul sfârşit, munca lor pare zadarnică, având în vedere numărul mare de oameni care cred în apropiata Apocalipsă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS