27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiPăcat de minunaţii suporteri!

Păcat de minunaţii suporteri!

Universitatea Craiova – FC Timişoara 1-1. A fost o atmosferă senzaţională pe „Ion Oblemenco“, suporterii Ştiinţei demonstrându-şi calităţile de FANI ai echipei alb-albastre. Trebuie scris cu majuscule asta pentru că duminică seară am constatat şi faptul că aceştia au avut un comportament corect, fără înjurături, vorbe sau bannere indecente, adică a fost o atmosferă fără trivialităţi, fără jigniri. Am început acest comentariu cu ceea ce mi s-a părut important în acest moment, şi anume revenirea Ştiinţei acasă, un eveniment pe care şi Ilie Balaci, cu care am urmărit meciul din tribune, a ţinut să-l sublinieze. Păcat de aceşti suporteri că Universitatea n-a bifat prima victorie, mare păcat! Fanii Ştiinţei merită să vadă meciuri de cupe europene pe „Ion Oblemenco“, dar asta-i situaţia. Publicul a dovedit că ştie fotbal, a trăit alături de echipă, atât în momentele ei bune, dar şi în cele mai puţin reuşite.
Suntem pe un loc cu emoţii, 15, sunt doar patru etape, dar gluma se cam îngroaşă. Universitatea a încercat să facă un rezultat bun, a fost foarte aproape de victorie, fiind egalată de Timişoara în prelungiri. Craiova a avut şansă şi neşansă şi, per ansamblu, zic că a fost un rezultat echitabil. Am avut şansă la bara lui Iliev din prima repriză şi neşansă la golul marcat de machidon, Zicu, în prelungirile întâlnirii. Ambele echipe s-au temut una de cealaltă şi n-a ieşit un joc spectaculos. Primul şut periculos al Craiovei pe spaţiul porţii lui Taborda a fost atunci când Alex Piţurcă a marcat! Sper să nu mă înşel. De fapt, şi marele Balaci a remarcat asta. Şi acest amănunt vorbeşte de la sine…
Săracu’ Aurică Ţicleanu nu are nici noroc. Cu CFR Cluj şi Steaua au fost acele faze „lucrate“ de arbitri, a urmat bizara evoluţie cu Brăneştiul-sat, iar acum, cu FC Timişoara, a fost… ce-a fost. „Chiose“ n-are nici lot în care să existe o concurenţă acerbă pe posturi.
Ştiinţa este obligată să câştige la Astra! E păcat pentru acest public minunat să fim iarăşi în emoţii, e păcat pentru munca lui Ţicleanu. Eu credeam că a venit momentul ca în acest sezon să ne apropiem de cupele europene, dar timp mai este!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII