12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn costum de baie sexy pentru o vară fierbinte

Un costum de baie sexy pentru o vară fierbinte

Nu mai e mult până când sezonul bronzului va lua oficial startul, aşa că designerii au creat deja cele mai sexy costume de baie, menite să atragă priviri.
Modele simple, mai puţin îndrăzneţe, dar în acelaşi timp sexy şi destul de colorate sunt propunerile designerilor pentru costumele de baie din această vară. Moda anilor ‘70 – ‘80 se regăseşte şi în cazul costumelor de baie.
Veţi putea alege un costum întreg, sexy, graţie decupajelor îndrăzneţe şi decolteurilor foarte adânci, care vă vor conferi un aer sofisticat. Un model clasic, negru sau de culoare închisă, nu se va demoda niciodată, aşa că vă puteţi achiziţiona o astfel de piesă fără a trăi cu teama că nu sunteţi în tendinţele impuse de podiumurile de modă. În plus, acesta poate fi purtat şi de femeile mai plinuţe, a căror talie trebuie mascată, dar şi de doamnele şi domnişoarele cu siluetă şnur.

De la costumul de baie în stil retro la cel tankini

Retro este un cuvânt la modă în acest sezon, aşa că veţi găsi cu siguranţă pe rafturile magazinelor şi costume de baie adaptate acestui stil. Dungile orizontale sau verticale, dar şi imprimeurile cu flori viu colorate prezente şi pe aceste piese duc cu gândul, inevitabil, spre retro. Pentru a completa armonios un astfel de costum de baie, specialiştii în modă recomandă drept accesoriu o pălărie.
Acest model este recomandat şi doamnelor şi domnişoarelor pudice datorită slipului stil pantalon scurt.
Altă variantă de model, care se înscrie în tendinţele acestei veri, este costumul de baie tankini, o combinaţie între costumul de baie bikini şi cel întreg. Tankini concurează în această vară la titlul de cea mai sexy piesă vestimentară pentru sezonul cald, căci nu vă acoperă în totalitate, dar nici nu lasă să se vadă prea mult. Senzualitatea şi, în acelaşi timp, misterul vă vor îmbrăca dacă veţi alege să purtaţi la plajă un astfel de model de costum de baie.
Stilul casual nu va lipsi de pe rafturile magazinelor, aşa că puteţi alege cu încredere şi un astfel de model, care va provoca emoţii şi va stârni imaginaţia celor din jur atunci când îl veţi îmbrăca.
Şi încă un amănunt deosebit de important: pentru a fi şic, chiar şi la mare, nu uitaţi pălăria şi ochelarii de soare! Cu alte cuvinte, în vara 2010, pe lângă costumul de baie, designerii propun accesorii precum bijuteriile masive, ochelarii de soare, genţile de mână supradimensionate, pălăriile panama.

Magia materialelor şi a culorilor

În această vară, designerii vă recomandă să spuneţi nu culorilor triste. Verdele fistic, galbenul lămâie, turcoazul, movul, rozul sunt nuanţele care vă pot îmbrăca dacă optaţi pentru un model uni. Dacă vă număraţi printre doamnele şi domnişoarele care sunt adeptele clasicului, puteţi alege nuanţe mai discrete, cum ar fi piersica sau rozul pudrat.
Şic şi elegante sunt şi costumele de baie din materiale satinate sau metalizate. În plus, ele pun în evidenţă pielea şi aduc o notă de modernitate costumelor cu tăieturi clasice.
Designul rafinat, tăieturile pline de acurateţe, atent căutate, accesoriile şi detaliile lucrate manual vor individualiza fiecare costum de baie şi-l vor transforma într-un adevărat instrument de seducţie, la malul mării. Chiar dacă vorbeşte de stilul romantic, şarmant, lejer sau sofisticat, costumul de baie din această vară oferă un mix excepţional, unic şi accesibil, dând fiecărei femei posibilitatea de a se reinventa.

Alb şi negru, întotdeauna la modă

Simplu, uşor de purtat, indiferent de siluetă, şi foarte frumos, costumul în alb şi negru face moda şi în această vară. Această combinaţie vă va da sentimentul eleganţei şi al feminităţii.
„Creatorii de modă au spus la unison că aceasta este una dintre cele mai «corecte» combinaţii pentru sezonul cald de anul acesta. Luându-le separat, cele două nonculori îşi au plusurile lor: negrul subţiază şi este uşor de purtat, indiferent de situaţie, iar albul vă face să străluciţi“, notează specialiştii citaţi de site-ul eva.ro.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS