12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCumparaturi a la Hollywood

Cumparaturi a la Hollywood

Daca din intâmplare va aflati in Statele Unite si aveti câtiva dolari in plus, pe care nu stiti pe ce sa ii dati, puteti merge la New York sau Los Angeles, la magazinele preferate ale vedetelor de la Hollywood.


Este un lucru arhicunoscut faptul ca vedetele nu prea se uita la bani atunci când vine vorba de propria persoana, indiferent daca e vorba de vile somptuoase sau de un look impecabil, mereu in pas cu moda. Dincolo de hainele de firma comandate direct de la casele de moda, divele holywoodiene au o placere nebuna de a merge prin magazine si a cauta prin rafturi dupa chilipiruri. Cum era si normal, magazinele lor preferate se gasesc fie in New York, fie la Los Angeles. De exemplu, un magazin la mare moda printre vedete este Darling, situat pe 1 Horatio St. (Eight Avenue). Vedete de calibru, precum Sarah Jessica Parker, vin aici pentru a trece in revista hainele si accesoriile sic, lansate de tinerii designeri. In plus, preturile sunt si ele accesibile, variind intre 100 si 200 de dolari. Daca va plac palariile si va aflati in trecere prin New York, dati o fuga pe 203 E. Fourth Street, la magazinul Eugenia Kim, unde le puteti intâlni pe Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez sau Madonna. Divele americane obisnuiesc sa isi cumpere de aici palarii, de la cele clasice la cele moderne, precum si pantofi cu aplicatii din blana. Printre articolele cele mai cumparate sunt cizmulitele din piele roz. O palarie la Eugenia Kim costa intre 100 si 200 de dolari, in timp ce pantofii costa in jur de 300 de dolari.


Magazinele futuriste – mereu pe placul vedetelor


Daca vreti sa va simtiti ca Alicia Keys, Bjiork sau Cameron Diaz, mergeti pe 112 Green Street, la magazinul Ashley Tyler, unde atmosfera futurista va va taia respiratia. Ramurile din tavan de care atârna hainele, corzile de camping si cabinele care seamna cu un mare cort indian ofera magazinului un aer cu totul aparte. Insa adevaratul punct de rezistenta al acestui magazin sunt hainele, toate realizate cu materiale „sportive“ cum ar fi microfibrele si vâscoza stretch, care garanteaza confort si flexibilitate chiar si la o intâlnire la „patru ace“. Daca nu va uitati la bani si vreti sa va faceti un cadou de zile mari, mergeti pe 28 West 47th Street, la Avianne&Co. Aici gasiti ceasuri cu pietre pretioase, la care puteti combina curele din metal, din piele de crocodil sau batute cu diamante. Printre articolele de referinta se afla ceasurile cu diamante roz si galbene, ametist si rubine. Cel mai ieftin orologiu costa 3.000 de dolari. Printre clientii fideli se numara Jamie Foxx, care a cumparat ceasuri personalizate pentru colegii sai din „Collateral“, Tom Cruise si Jada Pinkett Smith.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS