Olt: Depistați cu material lemnos fără documente de proveniențăJandarmii din judeţul Olt au continuat în weekend acțiunile privind respectarea prevederilor legale în domeniul silvic.  O patrulă de jandarmi din cadrul Detaşamentului 4 Jandarmi – Grupa de Jandarmi Supraveghere şi Intervenţie Scorniceşti i-a depistat pe B.I şi T.D., care transportau cu o căruţă cantitatea de 1,214 m.c. material lemnos din specia gârniţă. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoanele în cauză au tăiat ilegal şi sustras materialul lemnos din pădurea Pogăneanca, aparţinând Ocolului Silvic Vultureşti, situată la marginea comunei Verguleasa.

Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii persoanelor în cauză, întocmirea procesului verbal de constatare, solicitarea prezenţei unui lucrător silvic, inventarierea, măsurarea/cubarea materialului lemnos, ridicarea şi predarea/lăsarea în custodie a materialului lemnos şi a mijlocului de transport, conducerea persoanelor în cauză la sediul unităţii de poliţie.


În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii faptelor de natură penală, prevăzute şi pedepsite de Legea nr. 46/2008 – Codul Silvic.

Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

24 noiembrie 2017

Cauza decesului Stelei Popescu

Actriţa Stela Popescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral (AVC) şi era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită, au declara surse din Poliţie, care au invocat rezultatele necropsiei. Actriţa Stela Popescu a fost găsită ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Top