Jocuri și premii de 1 Iunie, la Slatina, în baza „Pașaportului de copilărie“

Foto: Arhivă olttv.ro
Autori


40.000 lei cheltuie Primăria Slatina pentru evenimentul Slatina – orașul copiilor, în cadrul căruia vor fi amenajate cinci ateliere de creație și se vor acorda zeci de premii.

Orașul care de peste 20 de ani eliberează „pașapoarte de oltean“ va elibera, de 1 Iunie, pașapoarte de copilărie celor interesați să parcurgă un traseu marcat pe o „hartă a comorilor“ la finalul căruia pot câștiga premii. „Pașaportul de copilărie“ va fi înmânat copiilor cu vârste între 3 și 14 ani, sau îndrumătorilor acestora, la punctele de informare, iar pe baza lui se va realiza accesul în atelierele de creație, cinci la număr, care vor fi organizate astfel:

-Atelierul nr. 1: FII SPONTAN! (jocuri interactive, improvizație);

-Atelierul nr. 2: FII CREATIV! (pictură pe bloc de desen, pictură pe figurine de gips, creare felicitări, pictat baloane);

-Atelierul nr. 3: FII COPIL! – JOCURILE COPILĂRIEI (șotron, coarda elastică, desene pe asfalt, Omul negru a venit);

-Atelierul nr. 4: FII ÎN LUMEA VIRTUALĂ! (jocuri virtuale, ochelari 3D, scooter electric);


-Atelierul nr. 5: FII SPORTIV! (tragere cu arcul, pistol cu bile – airsoft, aruncarea la coș de baschet, badminton).

„În momentul în care pe PAȘAPORTUL DE COPILĂRIE vor figura ștampile de la toate cele 5 ATELIERE, participantul va merge la Punctul final – cabina ”FOTO BOOTH”. Aici, participantul se va fotografia cu personaje celebre din lumea desenelor animate, va primi diverse accesorii hazlii care să îi rămână ca amintire de la acest eveniment și va primi, totodată, o fotografie cu magnet, precum și ultima ștampilă pe PAȘAPORTUL DE COPILĂRIE.

După ce participantul va deține pe Pașaport și cea de-a șasea ștampilă, el va merge la punctul în care sunt amenajate TOMBOLELE pentru a se înscrie la Extragerea cu Premii. La acest punct el va prezenta PAȘAPORTUL DE COPILĂRIE, completat cu datele personale și de contact în rubricile destinate acestui scop, precum și semnătura însoțitorului. Se va decupa partea perforată care conține seria Pașaportului de Copilărie, numele, prenumele tutorelui sau reprezentantului (însoțitorului) și semnătura, acestea fiind apoi introduse în urna pe care se găsește trecută categoria de vârstă a copilului-participant.“, informează reprezentanții Primăriei Slatina, prin intermediul unui comunicat de presă.

Activități distractive se vor derula în zona Esplanadă în intervalul 9.00-14,00, la final organizându-se și tragerea la sorți pentru următoarele premii puse în joc, acordate pe patru categorii de vârstă: 6 triciclete, 6 trotinete, 6 biciclete, 12 perechi role, 6 buc. skateboard, 6 seturi palete badminton, 5 buc. mingi baschet, 6 buc palete tenis de câmp, 5 buc. mingi fotbal, 5 buc. rucsac, 6 buc. ghiozdan complet echipat, 10 buc. penar complet dotat,  5 buc. cărți de colorat, 5 seturi culori, 3 buc. figurine (păpuși), 3 buc. mașini, 5 buc. joc ”Micul artist – Meșterul Olar”, 5 buc. joc ”Atelierul de creație”, 25 buc. caiet matematică, 25 buc. caiet dictando, 5 buc. puzzle x 500 pieseComenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 24 aprilie 2018

Top