Olt: Trafic blocat în Slatina din cauza unei ploi torenţiale

Mai multe străzi din municipiul Slatina au fost inundate, azi-dimineaţă, din cauza cantităţii mari de precipitaţii care a căzut într-un timp foarte scurt, poliţiştii şi pompierii făcând cu greu faţă situaţiei, informează Mediafax. Pe strada Drăgăneşti, sub podul de cale ferată dinspre Platforma Industrială a Slatinei, apa adunată nu a mai permis automobilelor să treacă. Din această cauză, s-au format cozi de autoturisme, pe ambele părţi.

De asemenea, au fost inundate şi strada Libertăţii, în apropierea sediului Poştei, dar şi strada Mănăstirii, în apropierea Palatului de Justiţie. Inundaţii au fost şi pe strada Mihai Eminescu, între sediul Parchetului Olt şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Pentru evacuarea apei strânse pe străzi au intervenit echipaje ale Companiei de Apă Olt şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt care au folosit pompe.

De asemenea, poliţiştii au încercat să dirijeze circulaţia rutieră, însă ambuteiajele au fost inevitabile. Judeţul Olt s-a aflat sub o atenţionare de fenomene meteo imediate, luni dimineaţa, în intervalul 9.00-10.00.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

27 septembrie 2016

Olt: Premierul Dacian Cioloş merge vineri la Slatina

Premierul României, Dacian Cioloş, va participa, vineri, la Slatina, la inaugurarea noii investiţii industriale a Grupului Pirelli, în România.  Potrivit site-ului gazetanoua.ro, la eveniment va participa şi vicepreşedintele executiv şi ...

Sumarul ediției de joi, 29 septembrie 2016

Top