Olt: Locuință distrusă de flăcări, la Brastavățu

Pompierii Detașamentului Caracal au intervenit, ieri după amiază, în comuna Brastavățu, sat Crușov, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar în sprijinul militarilor a venit și o autospecială de stingere de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Brastavățu. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la întreaga locuință. Pompierii au acționat aproximativ două ore, iar alimentarea autospecialelor de stingere s-a făcut de la hidrantul stradal aflat în zonă. Incendiul a distrus acoperișul casei, pe circa 100 mp, obiecte de mobilier din patru camere de locuit și circa 25 de mp din acoperișul unei anexe. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un aragaz lăsat în funcțiune, nesupravegheat.


Comenteaza acum

Alte stiri

11 august 2016

Măsuri de prevenire a incendiilor de Sfânta Marie

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătorirea, la 15 august, a Adormirii Maicii Domnului, este bine ca persoanele ce vor veni la biserici să înţeleagă necesitatea respectării cu stricteţe a ...

Sumarul ediției de joi, 29 septembrie 2016

Top