Mehedinţi: Cercetaţi pentru furt şi distrugerePoliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, ieri la prânz, de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 72 ani, din municipiu, cu privire la faptul că în noaptea de 26/27.02.12.2017, persoane neidentificate i-au provocat distrugeri la gardul unei proprietăți situată în comuna Izvoru Bârzii, sat Balotești, județul Mehedinți, iar din curte i-au sustras mai multe anvelope auto uzate.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii Postului de Poliție Izvoru Bîrzii care în urma investigațiilor efectuate au identificat patru tineri, bănuiţi de comiterea faptei, toți din comuna Izvoru Bîrzii, sat Balotești, județul Mehedinți, stabilind faptul că în noaptea de 26/27.02.2017, persoanele în cauză au distrus gardul împrejmuitor al proprietății persoanei vătămate de unde au sustras circa 30 de anvelope auto uzate pe care le-au folosit pentru întreținerea focului organizat de sărbătoarea „Lăsatul Secului”.


Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, respectiv, distrugere.


Comenteaza acum

Alte stiri

8 decembrie 2017

Mehedinţi: Încă o acţiune preventivă în şcoli

Polițiștii de proximitate au organizat, ieri, o activitate educativ-preventivă, la care au participat 18 elevi ai Colegiului Tehnic „Decebal”. Cu această ocazie au fost abordate teme pe linia folosirii materialelor pirotehnice precum și a ...

Sumarul ediției de marţi, 12 decembrie 2017

Top