5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Încă o zi dedicată Săptămânii Prevenirii Criminalității

Mehedinţi: Încă o zi dedicată Săptămânii Prevenirii Criminalității

Cea de-a patra zi a Săptămânii Prevenirii Criminalității a fost dedicată prevenirii infracțiunilor cu violență.
Ziua de ieri a fost dedicată prevenirii infracțiunilor cu violență, în cadrul campaniei naţionale “Săptămâna prevenirii criminalităţii”, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității,  sprijiniți de polițiștii Compartimentului de Proximitate, au organizat o acțiune de informare și sensibilizare a opiniei publice în zona pietonală de promenadă de pe stradă Crișan din municipiul Drobeta Turnu Severin.

În colaborare cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Mehedinți, și elevii mai multor unități de învățământ din municipiu, s-a realizat o acțiune de tip flash-mob.
Astfel, 50 de elevi îmbrăcați în tricouri inscripționate cu mesaje antiviolență, au realizat un moment artistic simbolistic. Prin îmbrățișări, declarații de dragoste, scandări și multe alte momente au atras atenția foarte multor trecători.

În continuare, sub sloganul “Mâinile tale ar trebui să protejeze, nu să rănească !” au fost distribuite 50 insigne și 150 de pliante cu mesaje antivictimale trecătorilor, demonstrații de autoapărare, etc.
Au fost distribuite, de asemenea, pliante realizate de copii cu mesaje sugestive împotriva violenței.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS