Angajatul unui penitenciar din Drobeta Turnu Severin a fost condamnat pentru că făcea favoruri contra cost deţinuţilorUn agent de la penitenciarul Drobeta-Turnu Severin s-a transformat din gardian în deţinut. Acesta a ajuns după gratii pentru că a ajutat interlopii cu băutură şi telefoane mobile. Bărbatul a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare.

Cererile deţinuţilor era îndeplinite de angajatul penitenciarului în complicitate cu alte persoane din exterior. Anchetatorii spun că gardianul cerea între 100 şi 200 de lei pentru un telefon mobil adus deţinuţilor. Bărbatul a reuşit să aducă în penitenciar peste 40 de telefoane mobile, zeci de cartele dar şi mai multe sticle cu băutură.

Anchetatorii spun că bărbatul era şefului unei adevărate reţele de trafic de bunuri în puşcărie.


Judecătorii din Mehedinţi l-au condamnat pe bărbat la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare, iar alte trei persoane au primit condamnări la închisoare cu suspendare.


Comenteaza acum

Alte stiri

13 iunie 2018

Mehedinţi: Accident cu două victime, în Severin

Un accident rutier a avut loc, în această seară, pe strada Anghel Saligny din Drobeta Turnu Severin. În impact au fost implicate două autoturisme, iar două persoane au fost rănite uşor. În jurul orei 18.00, o persoană de sex feminin

Sumarul ediției de marţi, 19 iunie 2018

Top