8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Anchetă după agresarea unui poliţist care verifica o posibilă fraudă la Bac în cazul fiicei lui Duicu

Mehedinţi: Anchetă după agresarea unui poliţist care verifica o posibilă fraudă la Bac în cazul fiicei lui Duicu

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Orşova au deschis o anchetă după ce un poliţist care verifica, vineri, o posibilă fraudă la Bacalaureat comisă de fiica fostului şef al CJ Mehedinţi Adrian Duicu, ar fi fost agresat de mama elevei. Femeia ar putea fi acuzată de ultraj.
Procurorii şi poliţiştii din Orşova au fost sesizaţi, vineri, despre o posibilă fraudă la proba de Geografie a Bacalaureatului în cadrul Colegiului Tehnic „Dierna” din Orşova, transmite Mediafax. În urma sesizării, la ieşirea de la proba scrisă la Geografie un procuror şi un poliţist au aşteptat-o pe eleva suspectată de fraudă.

Sesizarea o viza pe fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi Adrian Duicu, care susţine în această perioadă examenul de Bacalaureat la Colegiul Tehnic „Dierna” din Orşova. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Fănică Cercel, în momentul în care eleva a fost verificată de către anchetatori pentru a se stabili dacă asupra sa erau dispozitive de transmisie de tip hand-free, mama elevei, respectiv soţia lui Adrian Duicu, l-ar fi îmbrâncit pe poliţist. Sursa citată anterior a mai declarat că, în urma altercaţiei, poliţistul s-a ales cu câteva zgârâieturi, motiv pentru care Parchetul de pe lângă Judecătoria Orşova a întocmit acte pentru a se stabili dacă femeia va fi acuzată de ultraj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS