150 de pasageri ai cursei Liverpool-Craiova au rămas la sol, după ce comandantul aeronavei a decis să plece mai devreme, cu avionul gol, din cauza furtunii

Foto: Arhivă GdS
Autori


Aproximativ 150 de pasageri ai cursei Liverpool-Craiova au rămas la sol, în noaptea de luni spre marți, după ce comandantul aeronavei a decis să plece mai devreme, cu avionul gol, din cauza furtunii , informează Mediafax.

Directorul Aeroportului Internaţional Craiova, Mircea Dumitru, a declarat că avionul Wizz Air a efectuat mai întâi cursa Craiova-Liveerpool, dar, din cauza vremii severe, a aterizat la Doncaster.

Atunci, comandantul aeronavei a decis să se întoarcă la Craiova, aflându-se în imposibilitatea de a mai lua oamenii care îl aşteptau la Liverpool.

”Azi-noapte, din cauza furtunii, avionul a aterizat nu pe Aeroportul Liverpool, ci la Doncaster. A lăsat pasagerii acolo şi a venit înapoi la Craiova gol, deci nu a mai făcut cursa Liverpool-Craiova. A aterizat la Craiova, în jurul orei 3.00”, a declarat, pentru Mediafax, Mircea Dumitru.


El a adăugat că în astfel de cazuri doar comandantul aeronavei poate lua decizii.

Reprezentantii  Wizz Air spun că pasagerii vor fi despăgubiti sau vor primi bilete gratuit la alt zbor.

„Tuturor pasagerilor li s-au oferit posibilitatea reprogrmarii gratuit pe zboruri alternative WIZZ, rambursare completă, cazare sau decontarea altor costuri cauzate de întârziere în concordanţă cu politică Wizz Air şi reglementările UE”, conform reprezentanţilor Wizz Air.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 ianuarie 2018

Top