6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: La volan sub influența băuturilor alcoolice

Craiova: La volan sub influența băuturilor alcoolice

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Secției  4 Poliţie au oprit azi noapte în trafic, pe bld.  Decebal, pentru verificare şi control, un autoturism condus de N. Cătălin, de 31 de ani, din Craiova.
Întrucît șoferul emana miros puternic de alcool a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,46 mg/litru în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul nr. 1 Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii craioveni au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Ieri, pe DN 6 B, în localitatea Goieşti, polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat în trafic pe B. Constantin, de 28 de ani, din comuna Melineşti, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS