16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Acțiunile polițiștilor rutieri continuă

Dolj: Acțiunile polițiștilor rutieri continuă

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene și Biroul Rutier Craiova au organizat și executat o acțiune, pe principalele drumurile naţional-europene de pe raza judeţului Dolj, dar și pe cele mai circulate artere rutier din Craiova, în scopul prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.
Totodată, polițiștii rutieri au urmărit și prevenirea accidentelor de circulație generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză. Polițiștii rutieri au constatat și aplicat 56 sancțiuni contravenționale de peste 11000 lei, dintre care 2 amenzi au fost aplicate unor șoferi care s-au urcat la volan deși consumaseră băuturi alcoolice, iar alte 11 amenzi au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză.
În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri l-au depistat în trafic pe B. Valentin, în vârstă de 26 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe Calea București din Craiova, cu viteza de 97 Km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS