22.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Acțiunile polițiștilor rutieri continuă

Dolj: Acțiunile polițiștilor rutieri continuă

În cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri doljeni au organizat, pe principalele drumuri din județul nostru, o amplă acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză, instituit pe anumite sectoare de drum.
Polițiștii au constatat și aplicat 115 de sancţiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile codului rutier, în valoare de aproape 20.000 lei, iar dintre acestea 62 de amenzi au fost aplicate unor conducători auto care au circulat cu viteză excesivă. De asemenea, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 7 permise de conducere.
În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri l-au depistat pe F. Dragoș, în vârstă de 20 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Râului din municipiu, cu viteza de 111 km/h. Tânărul a fost sancționat de polițiști cu amendă de 945 lei, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.
S. Irinel, în vârstă de 45 de ani, din Craiova a fost depistat în timp ce conducea, pe DN 6 Craiova – Filiași, în localitatea Ișalnița, un autoturism cu viteza de 184 km/h ( adică cu 114 km/h peste limita legală admisă pe tronsonul respectiv de drum). De asemenea, acesta nu a avut permisul de conducere asurpra sa, șoferul fiind sancționat de oamenii legii cu amendă de 1.575 lei, totodată fiindu-i suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS