6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn pui de somn în timpul programului

Un pui de somn în timpul programului

Cei doi poliţişti dormeau profund în maşina de serviciu - (Foto: Facebook - Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul României)
Cei doi poliţişti dormeau profund în maşina de serviciu – (Foto: Facebook – Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul României)

Doi poliţişti ai Secţiei 6 din Craiova au fost surprinşi, duminică după-amiază, dormind în maşina de serviciu, în timpul programului. Autoturismul cu numărul de înmatriculare MAI 29252 era parcat pe drumul care merge dinspre podul Jiului, de la intrarea în Bucovăţ, spre depozitul de gunoi Eco Sud din Mofleni. Fotografiile au fost surprinse de administratorii paginii de Facebook „Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul României“. În fotografii se vede clar cum cei doi oameni ai legii dorm profund, unul la volanul maşinii, iar celălalt pe bancheta din spate. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au aflat din presă despre eveniment şi spun că au deschis o anchetă internă. Însă, din fotografii, nu şi-au dat seama exact cine sunt poliţiştii care au dormit în timpul serviciului. „Conducerea IPJ Dolj a luat act de semnalările apărute în mass-media și a dispus efectuarea de verificări urgente de către organele specializate de control din cadrul inspectoratului pentru clarificarea situației prezentate. În măsura în care se vor constata încălcări ale Codului de etică și deontologie profesională sau ale altor proceduri și prevederi legale ce reglementează activitatea poliției, se vor dispune măsuri în consecință, întrucât managementul instituției noastre nu tolerează astfel de comportamente din partea polițiștilor doljeni“, a declarat Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
Deocamdată, nu se ştie dacă cei doi oameni ai legii vor fi sancţionaţi în vreun fel până ce superiorii lor nu vor finaliza ancheta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS