21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSemnale din partea unui iubit nepotrivit

Semnale din partea unui iubit nepotrivit

Euforia pe care o trezeşte posibilitatea începerii unei relaţii poate face femeile să uite de raţiune şi să se lase purtate de val, chiar dacă există semnale care ar trebui să le dea de gândit că poate partenerul nu este cel mai potrivit

Poate că la începutul unei legături problemele nu au consecinţe prea grave, însă pe măsură ce relaţia evoluează este posibil ca neglijarea semnelor de avertizare să ducă la consolidarea unei relaţii nepotrivite, din care veţi putea ieşi mai greu şi cu mai multă suferinţă. Site-ul problemesex.ro a realizat o listă cu lucrurile care v-ar putea da de gândit că bărbatul care vă interesează nu este tocmai potrivit pentru nevoile emoţionale pe care le aveţi. Analizaţi puţin situaţia şi comportamentul celui pe care îl aveţi aproape, iar dacă sesizaţi una (sau mai multe) dintre aceste probleme, gândiţi-vă serios la ce puteţi face pentru a nu ajunge într-un vârtej emoţional.

Sex la prima întâlnire

Se spune că bărbatii se gândesc tot timpul la sex, iar uneori nu se pot abţine şi îşi fac cunoscute intenţiile şi dorinţele carnale cu voce tare. În unele situaţii un astfel de comportament poate să nu fie perceput nepotrivit, pentru că femeilor le place să se simtă dorite. Însă, dacă conversaţia cu un posibil partener se limitează la apropouri sexuale, este posibil ca bărbatul respectiv să vă perceapă pur şi simplu ca pe o pradă uşoară. Când întrebarea „Ce-ar fi să mergem în dormitor?“ vine înaintea curiozităţii „Care este numele tău?“, acesta este un semn că, mai presus de orice, este interesat de dumneavoastră pe plan sexual, nu la nivel personal.

Nu vă face să vă simţiţi specială

Se presupune bărbatul care vă face curte este îndrăgostit de dumneavoastră sau, dacă nu s-a ajuns până acolo, măcar este foarte interesat să vă cucerească. Prin urmare, ar trebui să facă tot ce îi stă în putinţă ca să vă simţiţi importantă, cea mai frumoasă, cea mai inteligentă şi minunată femeie din lume. Dacă nici acum, la început, nu face toate acestea poate este momentul să reevaluaţi comportamentul lui şi sentimentele dumneavoastră.

Laudă altă femeie

Indiferent că vorbeşte despre o nouă colegă, de instructoarea lui de fitness sau de „o prietenă“, dacă pentru partenerul dumneavoastră ea este principalul subiect de conversaţie, atunci s-ar putea face vinovat de un soi de trădare emoţională, ceea ce nu este prea departe de cea fizică. Concentrarea lui pe această femeie, indiferent ce rol joacă în viaţa lui, ar putea începe cu câteva menţiuni, ceea ce nu ar fi foarte grav. Dacă, însă, uşor-uşor, o bună parte din conversaţia dintre voi va ajunge să se învârtească în jurul acestei femei, nu ar fi rău să vă puneţi semne de întrebare şi să lămuriţi situaţia.

Îşi ţine telefonul ascuns

Dacă răspunde la un apel venit în timpul nopţii şi merge în altă cameră să vorbească sau ascunde telefonul în ideea că nu veţi vedea cine îl sună, puteţi fi destul de sigură că nu vorbeşte cu mama sau cu fratele său. Nu vă lăsaţi păcălită că „este un apel de la serviciu“ sau „este un fost coleg din facultate“ şi clarificaţi situaţia. Încercaţi să aflaţi de ce are acest comportament, iar dacă nu recunoaşte nimic, fiţi totuşi cu băgare de seamă, pentru că este posibil ca la capătul celălalt al firului să fie altă femeie, căreia, probabil, îi prezintă aceleaşi pretexte atunci când îl sunaţi dumneavoastră.

Nu luptă cinstit

Indiferent dacă iubitul dumneavoastră intră în defensivă sau, dimpotrivă, devine agresiv atunci când vă certaţi, acesta este un semn clar că nu luptă cinstit – o trăsătură de caracter comună celor care au dificultăţi de comunicare. În loc să se concentreze pe prezent şi pe motivul pentru care vă certaţi, un iubit defensiv va aduce în discuţie evenimente trecute, deviind conversaţia de la el (ceea ce înseamnă, cel mai probabil, că ştie că este vinovat). Pe de altă parte, agresivitatea unui partener care nu ştie să comunice se manifestă prin diverse acuzaţii şi atacuri. Dacă auziţi des „Eşti exact ca maică-ta!“ sau „Eşti nebună, femeie!“ există o problemă şi nu ar trebui să îi permiteţi partenerului să vă atace personal, indiferent cât de îndrăgostită sunteţi de el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS