20 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCe vor bărbaţii...

Ce vor bărbaţii…

Ce vrea oare un bărbat de la femeia cu care doreşte să-şi petreacă tot restul vieţii? La această întrebare au răspuns sute de burlaci aflaţi în căutarea sufletului pereche.

O parteneră de aventuri? O amantă mereu dornică de senzaţii tari? O mamă perfectă? O „creatură“ care să semene cât mai mult cu propria mamă? Până la urmă, ce îşi doresc bărbaţii? Deşi, practic, este imposibil să intrăm în mintea cuiva, cu atât mai mult în mintea unei întregi „specii“, o femeie este sigură că a reuşit să înţeleagă cât de cât ce vor bărbaţii. Numele ei este Lisa Daily şi este autoarea „Stop Getting Dumped“ („Nu te mai lăsa părăsită“), un fel de ghid practic, care promite să le ajute pe cititoare să găsească şi chiar să se căsătorească în maximum trei ani cu bărbatul dorit. Daily, care afirmă că a reuşit această „performanţă“ în doar şase luni, spune că a reuşit să descopere cele zece caracteristici principale pe care trebuie să le aibă o femeie pentru a fi luate în considerare.

Ea are propria viaţă

Femeia ideală trebuie să ştie să aibă grijă de propria persoană, să aibă un stil personal, să ştie să îşi găsească timp şi pentru prieteni, şi pentru familie. Este o femeie care adoră aventura atunci când călătoreşte şi ştie să savureze plăcerile vieţii, inclusiv dulciurile sau o plimbare prin parc într-o zi cu soare. „Îşi doresc o femeie care să nu facă din partener centrul universului şi care să nu aştepte bărbatul potrivit pentru a începe să trăiască“, spune Daily

Ea nu face niciodată primul pas

Acesta ar putea fi un punct controversat şi, de altfel, a reprezentat întotdeauna o dilemă. Nu toţi burlacii interpelaţi de Daily au răspus în mod univoc, însă ea, la final, s-a convins că este mai bine ca femeia să stea în banca ei şi să aştepte ca el să facă primul pas. Doar în acest fel va putea fi sigură că el este cu adevărat interesat şi nu profită de o ocazie ce i s-a oferit pe tavă.

Ea este sexy, fără să exagereze

A fi sexy este un concept care se schimbă pe măsură ce relaţia înaintează în timp. La început, femeia ar trebui să evite să facă fel de fel de comentarii sexuale şi ar trebui să flirteze cu o aparentă nonşalanţă, de exemplu, printr-o uşoară atingere a mâinii sau a genunchiului. Când relaţia este mai serioasă, şi probabil mai intimă, atunci gesturile sale de afecţiune ar trebui să fie mai îndrăzneţe.

Sex la momentul potrivit

Este adevărat, ne aflăm deja în secolul XXI şi nimeni nu mai aşteaptă noaptea nunţii pentru a face sex, însă prima dată este un pas important pentru un cuplu şi multe femei nu realizează încă, spune Daily, cât de important poate fi sexul pentru evoluţia ulterioară a relaţiei. Atunci când femeile fac sex, secretă un hormon numit oxitocină, care, dacă ne luăm după anumiţi cercetători, le face să fie mai seducătoare în ochii partenerilor. Aşadar, dacă raportul sexual se consumă prea devreme, există pericolul să nu meargă mai departe de dormitor. Daily recomandă doamnelor să aştepte cel puţin o lună până fac marele pas.

Gesturile mărunte

Poate nu e chiar un cadou, însă un gest mărunt, cum ar fi pregătirea felului lui de mâncare preferat, va avea efect. Altfel spus, orice lucru ar fi demonstrează că ea şi-a amintit şi a fost atentă la dorinţele lui. Lucru pe care ar trebui să îl facă şi domnii.

Mâna lui dreaptă

Femeia ideală ar trebui să îl ajute să facă o figură frumoasă, să râdă la glumele lui şi să îl facă să strălucească în momentele cele mai importante. Inutil să mai spunem că şi el ar trebui să facă la fel.

Ea nu îl pune sub presiune

Acesta este un aspect foarte important. Bărbaţii detestă să fie puşi sub presiune. Mai bine evitaţi să îl sunaţi sau să îi trimiteţi e-mail-uri de mai multe ori pe zi sau să îi puneţi întrebări despre viitor. Şi mai bine ar fi să scoateţi complet cuvântul „căsătorie“ din vocabular. „Bărbaţii nu  vor să ia pulsul relaţiei în orice moment. Preferă să o trăiască şi să lase lucrurile să meargă de la sine“, spune Daily.

Ce e mult strică

Femeia ideală nu tolerează comportamentele inadecvate. Bărbaţii respectă femeile cu care nu îşi pot permite să facă anumite lucruri pentru că ştiu că ar trebui să suporte consecinţele. Dacă el ar şti că, dacă vă trădează, ar comite o gravă eroare, atunci v-ar respecta mai mult. Femeia ideală trebuie să aibă un anumit tip de comportament: ea nu trebuie să fi ieşit niciodată cu un bărbat însurat sau care avea o relaţie.

Femeia potrivită alege bărbatul potrivit

Asta înseamnă că ea ar trebui să caute un bărbat serios şi de încredere, care ştie să o trateze cu sinceritate. „Bunele maniere sunt un mod de a vedea cum e un bărbat în realitate“, crede Daily. În plus, cei doi parteneri ar trebui să aibă acelaşi punct de vedere în ceea ce priveşte banii. În ciuda convingerii că „opusurile se atrag“, în cazul în care sunteţi „furnicuţe“, gândiţi-vă de două ori înainte să aveţi o relaţie cu un risipitor.

Doar dragostea contează

Cum să ne dăm seama că El este bărbatul pe care îl aşteptăm? Femeile au aşa-numitul moment „a-ha!“, cel în care îşi dau seama că restul nu contează. „Cred că acest sentiment implică şi o senzaţie unică de bine şi satisfacţie şi conştientizarea faptului că fericirea unei persoane e la fel de importantă ca a ta“, spune Daily. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII