27.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Moda la plajă

Costumul de baie, ca şi celelalte ţinute vestimentare, permite accesorizarea. Fie că este vorba de o pălărie sau de o eşarfă, totul este permis în acest an, la plajă.

 

După ce au stabilit tendinţele în ceea ce priveşte costumul de baie, designerii şi-au oprit atenţia şi asupra accesoriilor care l-ar putea completa în mod armonios. Ca surse de inspiraţie, au folosit pălăria masculină gen Ashley Simpson sau o eşarfă în ton cu stilul Mischei Barton sau al lui Lindsay Lohan. Nu lipsesc din galeria accesoriilor din acest sezon pălăriile mari, vizierele pentru protecţia părului, ochelarii de soare, şi nici încălţămintea care trebuie să fie comodă, deci fără toc. Şi colierele se pot înscrie în rândul accesoriilor permise la plajă, cu excepţia celor din metal. Teama că bronzul dumneavoastră nu va fi uniform din cauza lor nu este justificată, atâta timp cât optaţi pentru coliere din materiale care rezistă la soare şi apă. Cele din plastic sunt ideale, întrucât, pe lângă faptul că rezistă la soarele puternic şi la apa mării, conferă ţinutei un aspect deosebit. Dacă vreţi să adăugaţi un plus de eleganţă costumului de baie, puteţi alege cu încredere o eşarfă lungă, cu diferite imprimeuri.

Puteţi să vă folosiţi creativitatea şi să combinaţi florile cu bulinele sau dungile cu pătratele. Nu uitaţi nici de ochelarii de soare. Aceştia trebuie să fie cu protecţie solară, pentru a avea grijă şi de sănătatea dumneavoastră. După cum spun specialiştii, aceştia trebuie aleşi în funcţie de forma feţei. Aşa că nu uitaţi, unei feţe rotunde i se potrivesc rame pătrate şi invers. Pălăriile XXXL fac concurenţă celorlalte accesorii de plajă. La modă sunt cele voluminoase, din rafie sau pânză, care vă vor face să fiţi în centrul atenţiei. Şi dacă şapca vi se pare demodată, iar pălăria, prea pretenţioasă, le puteţi înlocui cu viziere pentru un plus de şic. Pentru acestea, culorile neon sunt la modă.

Party la piscină

 

Şi dacă orele de plajă se prelungesc cu o petrecere la piscină, nu trebuie să vă debarasaţi de accesorii. Datorită lor, veţi atrage cu siguranţă atenţia şi, implicit, admiraţia celor din jur. Iar pentru că aerul rece al serii vă va îndemna să apelaţi şi la alte piese de vestimentaţie, puteţi strecura în geanta de plajă, în cazul în care ştiţi că veţi fi invitaţii unei petreceri la piscină, pe lângă accesoriile de rigoare, şi o rochie lungă, din bumbac sau in, la care puteţi păstra pălăria XXL, sau, de ce nu, eşarfele legate pe stilul anilor ’70. Dacă această ţinută nu este pe placul dumneavoastră, puteţi alege fustele evazate, cu diferite imprimeuri, combinate cu tricouri imprimeuri vesele, sau pantaloni scurţi cu cămăşi sau bluze.

Nu uitaţi însă de sfaturile specialiştilor în domeniu: dacă pantalonii scurţi sunt mulaţi, cămaşa sau bluza trebuie să fie largă şi viceversa, pentru a crea un echilibru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS