25.6 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMarile vedete au debutat cu stângul

Marile vedete au debutat cu stângul


Multe dintre rolurile care nu fac prea mare cinste celor care le-au interpretat au fost cu siguranţă acceptate mai mult din necesitate. Actorii debutanţi, de cele mai multe ori, nu-şi permit luxul şi nici nu vor să refuze rolurile care le sunt propuse, chiar dacă acestea sunt proaste. Chiar dacă sunt eroii unor filme care au adus încasări de milioane de dolari, eroii de azi ai Hollywoodului păstrează amintirea unor filme în care ar fi preferat să nu joace.

George Clooney – „Return of the Killer Tomatoes“

Cu ceva timp înainte de a deveni unul dintre actorii preferaţi în special de publicul de sex feminin, actorul George Clooney a jucat în mai multe filme care nu s-au bucurat de succes. Printre acestea se numără unul pe care actorul îl detestă în mod special şi care îl face să roşească atunci când se gândeşte că a făcut parte din distribuţia acestuia. Este vorba despre un film din 1988, „Return of the Killer Tomatoes“.

„La început, accepţi un rol doar pentru că ţi se oferă. Eu am dansat de bucurie când am auzit că am primit rolul din «Return of the Killer Tomatoes» – un film de care mulţi nu-şi mai aduc aminte, dar pe care eu nu-l voi uita niciodată, şi pot mărturisi chiar că îmi este jenă când mă gândesc la el. Cel mai important lucru pe care l-am învăţat este că poţi face un film prost după un scenariu bun, dar este imposibil să realizezi un film bun după un scenariu prost. Astfel, în cele din urmă, totul se reduce la calitatea scenariului“, a spus George Clooney.

 

Madonna – „Swept Away“

Dacă Madonna rămâne fără urmă de dubiu regina muzicii pop, cariera sa în cinematografie este una care lasă de dorit şi care cu siguranţă nu va rămâne întipărită în mintea fanilor. Adunând cu regularitate trofee precum „Zmeura de aur pentru cea mai proastă actriţă“, eşecurile sale în box-office nu au fost deloc puţine. Culmea eşecului cinematografic pentru Madonna este filmul regizat chiar de soţul său, „Swept Away“, unde interpretează rolul Amber, o femeie frumoasă şi bogată, răsfăţată şi arogantă, în vârstă de 40 de ani. Nimic nu o poate satisface, cu atât mai puţin soţul său bogat. Şansa îi surâde când naufragiază împreună cu un tânar italian, foarte chipeş, pe o insulă. Filmul a fost un eşec din toate punctele de vedere: artistic şi financiar.

 

Sylvester Stallone – „The Party at Kitty and Stud’s“

Actorul nu şi-a început cariera cu genul de filme în care suntem acum obişnuiţi să-l vedem, gen „Rocky“ sau „Rambo“. Stallone a jucat pentru prima în mai multe filme pentru adulţi printre care şi „The Party at Kitty and Stud’s“. Singurul motiv pentru care cineva poate alege să se uite acum la această peliculă este aceea de a-l vedea pe „Rambo“ gol.

 

Pamela Anderson – „Barb Wire“

Dacă bustul său siliconat a avut efectul scontat atunci când i s-a oferit rolul din „Baywatch“, prestaţia Pamelei Anderson în filmul „Barb Wire“, a fost catalogată drept „ridicolă“.

Regizorul a sperat, probabil, că prezenţa voluptoasei blonde în distribuţie va masca „nulitatea abisală“ a filmului. Din nefericire, acest lucru nu a funcţionat, iar pelicula a fost un adevărat dezastru. Oricine vrea să rămână în graţiile Pamelei ar face bine să nu aducă vorba despre acest film.

 

Leonardo Di Caprio – „Critters 3“

Leo avea 15 ani când i-a fost încredinţat un rol în filmul „Critters 3“, un fel de SF, mai mult comic decât fantastic. Bineînţeles, cariera actorului nu a fost influenţată ulterior de acest prim rol al său pe marele ecran şi au urmat filme cu mare succes precum „Titanic“ sau „Romeo şi Julieta“.

 

Uma Thurman – „The Avengers“

Deşi filmul „The Avengers“ a fost anunţat cu mare pompă, acesta s-a dovedit a fi un adevărat dezastru financiar. În ciuda eforturilor depuse de Uma Thurman şi Ralph Fiennes de a da viaţă personajelor lor, nimic nu a putut salva această peliculă în care au fost investite 60 de milioane de dolari şi care nu a avut încasări decât de 23 de milioane. Pentru Uma a urmat un alt eşec artistic, în mai puţin de un an. Este vorba despre filmul „Batman şi Robin“.

 

Charlize Theron – „Children of the Corn III“

La fel ca multe dintre frumoasele actriţe ale Hollywoodului, Charlize Theron şi-a început cariera într-un thriller, numai că în cazul acesteia a fost vorba despre un film de mâna a doua: „Children of the Corn III“. Trei ani mai târziu, Woody Allen îi oferă rolul în filmul „Celebrity“ şi, o dată cu acesta, începe şi drumul spre glorie al actriţei sud-africane.

 

Sandra Bullock – „Speed 2“

Prima serie a acestui film a fost lansată în 1994 şi a propulsat la rangul de vedete doi actori: Keanu Reeves şi Sandra Bullock. Refuzând să joace în partea a doua a acestei pelicule, Keanu s-a retras din echipă, presimţind parcă faptul că va fi vorba despre un insucces. „Speed 2“ a fost un eşec total, spre dezamăgirea Sandrei, care regretă acum că nu a luat aceeaşi decizie ca şi colegul său.

 

Sharon Stone – „Allan Quatermain and the Lost City of Gold“

Cu toţii ştim de criticile pe care le-a primit filmul „Basic instinct 2“. Sharon Stone are însă un alt film de care nici nu vrea să audă. Avea 27 de ani când a acceptat să joace în „Allan Quatermain and the Lost City of Gold“, un fel de „Indiana Jones“, în care Sharon joacă alături de Richard Chamberlain, alias Allan Quatermain.

 

Halle Berry – „Catwoman“

Mulţi se întreabă ce a avut în cap Halle Berry, care tocmai fusese recompensată cu un premiu Oscar să accepte rolul din „Catwoman“.

Începând cu scenariul, trecând la interpretare şi regie, filmul a avut parte numai de critici. O recompensă a primit actriţa şi pentru rolul din acest film, însă nu a fost vorba de un Oscar, ci de o Zmeură de aur, la categoria cea mai proastră actriţă într-un rol principal, distincţie cu care în mod sigur nu se mândreşte.

 

John Travolta – „Battlefield Earth“

Filmul „Battlefield Earth“ este o adaptare după romanul cu acelaşi nume al lui John L. Hubbard, fondatorul Bisericii Scientologice, al cărei adept este John Travolta. Cu toate că s-a vrut a fi ceva special, pelicula a fost catalogată doar drept „un delir mistico-kitsh“. Însăşi actorul a recunoscut că rezultatul nu a fost cel la care s-a aşteptat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS