30.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024

Accesorii de sezon

Cele mai importante dintre accesoriile vestimentare care fac furori in lumea buna a vedetelor sunt puse la dispozitia clientilor si de magazinele din Craiova.


O mare varietate de culori si mai ales de materiale, amestecate in moduri unice si inovatoare, care se imbina perfect cu tendintele modei. Cam asta se poate spune in linii mari despre tendintele in accesorii ale acestui sezon. Marii designeri din lumea modei in creatiile lor se orienteaza cu precadere spre aceleasi materiale care completeaza nota eleganta a articolelor vestimentare. La materialele utilizate in realizarea accesoriilor care se poarta preponderent vara, sideful, lemnul, plasticul si multe altele, designerii adauga un plus de caldura si de spirit prin aplicatii din lâna si blanita, pastrând insa elementele clasice si mereu in voga: metalul, perlele si pietrele. Tendintele prezinta o imbinare rafinata de stiluri, de la clasicismul elegant, la bijuteriile de inspiratie orientala, in masura sa satisfaca toate gusturile. Nu forma e cea care predomina, ci imbinarea inspirata, plina de imaginatie, a materialelor si coloritul extrem de modern: mov, rosu, verde, albastru, negru, maro.


Aceasta colectie de accesorii care se poarta in anul 2006 satisface gusturile si pretentiile oricarei femei, fie ea clasica, fantezista sau excentrica. Standurile cu accesorii ofera clientelor o serie de coliere, cercei, bratari, pandantive, inele intr-o multitudine de forme si culori, pentru a putea fi adaptate unei varietati largi de tinute. Preturile acestora sunt si ele dintre cele mai diverse. Incepând de la un colier lung, foarte in voga vara aceasta, care se gaseste in magazine la preturi cuprinse intre 50 si 75 RON, si pâna la un inel cu pietre Swarovski, cu preturi incepând de la 150 RON. Daca doriti sa aveti la tinuta dumneavoastra colier, inel, cercei si bratara din aceeasi gama, puteti gasi in magazine si seturi de accesorii. Setul Lise este format din colier, cercei si inel din sticla de Murano in superbe combinatii cu foita de argint sau aur. Colierul este lung, de aproximativ 600 mm, format dintr-un sirag de margele mici si un pandantiv. Inelul este patrat sau rotund, cu acelasi motiv decorativ ca si pandantivul, si este reglabil. Cerceii, patrati sau rotunzi, sunt clipsuri si au acelasi motiv decorativ. Cele trei piese ale setului se vând si separat, cu urmatoarele preturi: colierul 35 RON, cerceii clips 17 RON si inelul 20 RON.


Pentru o tinuta eleganta se preteaza cel mai bine colierele cu perle combinate cu lant metalic auriu sau argintiu. Acestea se gasesc in magazine la preturi cuprinse intre 100 si 250 RON. Unul dintre cele mai cautate este Colierul Serena. Este o bijuterie deosebita, formata din trei siraguri de perle de 8 mm diametru. Acest colier confera purtatoarei un aer distins. Colierul se poate asorta cu o pereche de cercei si o bratara confectionate tot din perle cu preturi de aproximativ 150 RON.


Nici colierele foarte scurte, care se poarta la baza gâtului, nu au iesit din atentia doamnelor. Setul Sorrento, care este disponibil la preturi incepând de la 150 RON, este format din colier, bratara si cercei si este realizat din sticla de Murano de o foarte buna calitate. Colierul este scurt, usor sub baza gâtului, format, ca si bratara, din multiple siraguri de margele mici, in mai multe variante coloristice.


Pandantivele, accesorii nelipsite


Pandantivele sunt si ele piese importante intre accesoriile vestimentare. Intr-o varietate foarte mare de modele si culori acestea pot fi achizitionate fie impreuna cu setul din care fac parte, fie individual. Preturile acestora sunt in functie de materialul din care sunt confectionate, incepând de la 30 RON si pâna la 120 RON. Pandantivul Bella are o forma neregulata si se gaseste in diverse dimensiuni. Este disponibil intr-o mare varietate de modele si culori. Poate fi purtat fie pe un snur textil, fie pe un lant de aur sau argint. Pretul acestuia este de aproximativ 30 RON. Pandantivul Murrina ilustreaza cu succes frumoasele rezultate ale anticei tehnologii a murrinelor. Este disponibil in mai multe variante si marimi, diametre de 18 mm, 23 mm, 32 mm. Din punct de vedere coloristic, variantele sunt inepuizabile. Pretul este in functie de marime, incepând de la 42 RON pentru cel de 18 mm. Pandantivul Tondo este rotund, in diverse culori, cu foita de aur sau argint. Are diametrul de 50 – 60 mm si un pret de aproximativ 40 RON.


Pentru cele mai pretentioase dintre dumneavoastra exista in magazine seturi de coliere cu banda de satin si pandantiv cu pietre Swarovski sau strasuri stralucitoare care sunt mereu in voga. Pretul acestora depaseste cu usurinta suma de 300 RON.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS