22.6 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTopul celor mai doriti barbati

Topul celor mai doriti barbati

Frumusetea lui Brad Pitt, dragalasenia lui Leonardo DiCaprio si sarmul lui Pierce Brosnan par sa nu fie suficiente pentru a convinge britanicele sa se lase cucerite de faimosii actori.


Redactorii mai multor reviste din Marea Britanie au decis sa realizeze un sondaj pentru a stabili care sunt barbatii in bratele carora britanicele si-ar petrece cea mai frumoasa noapte de amor. Sondajul a fost intocmit pe baza declaratiilor a 3.300 de femei, cu vârste cuprinse intre 18 si 45 de ani.


Russell Brand


Russell Brand poate fi comparat cu gemul de capsuni; femeile fie il adora, pentru ca este „dulce“, fie il evita, pentru ca este „murdar“. Cu toate acestea, majoritatea respondentelor au mentionat ca ar face „orice“ pentru a-si plimba, macar o data, degetele prin parul lung si inelat al comediantului britanic.


Jack Nicholson


Suficient de in vârsta pentru a fi tatal multora dintre femeile care au participat la sondaj, legendarul actor i-a uimit chiar si pe organizatorii evenimentului cu succesul sau. Se pare ca farmecul unui artist stilat, cum este Nicholson, nu piere o data cu trecerea anilor.


Anthony Kiedis


Vocea, pachetele de muschi si tatuajele sunt numai câteva dintre atuurile vocalistului de la Red Hot Chili Peppers. Singurul „defect“ al cântaretului, care l-a impiedicat sa se claseze pe primul loc, a fost zvonul potrivit caruia se pregateste de insuratoare.


Robbie Williams


Nu se putea realiza un top al barbatilor bine in care sa nu fie inclus si Robbie Williams. Desi inaltimea nu este unul dintre punctele sale forte, talentul de a-si amuza audienta il face sa se claseze foarte aproape de podium.


Justin Timberlake


Este adevarat ca Timberlake nu este un baiat cu care v-ati dori sa petreceti doar o noapte, ci unul pe care l-ati prezenta oricând parintilor, in speranta ca va va cere de sotie. Dar „aparentele insala“… cel putin asa sustin doua treimi dintre femeile care au participat la acest sondaj.


Chris Fountain


Desi actorul pare prea tânar pentru „o noapte salbatica“, nimeni nu trebuie sa-si faca griji – Chris Fountain are peste limita legala de vârsta, adica 18 ani si câteva luni. Insa tocmai aceasta trasatura se pare ca le-a facut pe multe dintre participantele la sondajul mentionat sa isi doreasca numai o noapte alaturi de el.


Kelly Jones


Numai la auzul numelui lui Kelly Jones, peste jumatate dintre respondente au inceput sa zâmbeasca. Ochii expresivi, bine conturati, si buzele carnoase i-au adus vocalistului de la Stereophonics locul al saptelea.


George Clooney


Nu este un barbat care v-ar cere in casatorie de la prima intâlnire. Dar tocmai gândul ca a doua zi tot ce le va ramâne va fi o amintire le face pe multe femei sa-si doreasca o aventura in bratele lui George Clooney.


Paul Bettany


Actorul britanic are un obicei foarte apreciat de multe doamne, acela de a-si scoate hainele in aproape fiecare film in care joaca. Va amintiti cu siguranta de rolul lui Chaucer, in pelicula „Povestea unui cavaler“. Bineinteles, tocmai acst lucru a facut ca pelicula „Codul lui Da Vinci“ sa atraga si mai multi curiosi – grabiti sa-l vada pe calugarul Silas (Bettany) gol-pusca.


Lenny Kravitz


Cântaretul pare sa bata toate recordurile atunci când vine vorba despre relatii pe termen scurt. Vocea patrunzatoare, hainele mereu la moda si statura impunatoare se fac „vinovate“ de farmecul pe care Kravitz il are asupra admiratoarelor sale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS