16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinInovatie in cosmetica

Inovatie in cosmetica

Riduri profunde, cicatrice postacneice, pete pigmentare, toate aceste defecte pot fi reparate si fara a apela la bisturiul chirurgului. Aparatul Beauty Defect Repair este o inovatie in cosmetica, realizat in urma unei experiente de 25 de ani in acest domeniu.


Beauty Defect Repair este un aparat de curând aparut in România (de aproximativ doua luni) si care de sase zile este disponibil si pentru craiovence.


„Beauty Defect Repair repara defectele de frumusete precum riduri profunde, cicatrice postacneice, pete pigmentare“, a rezumat Monica Maria Ghita, cosmetician-estetician la salonul Monique. Motivul pentru care astfel de aparate nu sunt disponibile in toate saloanele de infrumusetare tine de studiile cosmeticienei care-l foloseste: Beauty Defect Repair nu se vinde oricui, ci se distribuie doar persoanelor atestate de firma producatoare. De asemenea, in timpul unei sedinte se foloseste o linie profesionala de produse cosmetice distribuite exclusiv in saloane.


Adio, riduri!


„Tratamentul Beauty Defect Repair este bazat pe o noua tehnologie care garanteaza o patrundere mai rapida si mai adânca a substantelor cosmetice in piele. Aceasta metoda implica patrunderea in piele a ingredientilor activi in asa fel incât celulele vii sau capilarele sa nu fie deteriorate. Desi tratamentul presupune si folosirea microacelor (care au rolul de a stimula microcirculatia, corpusculii Pacini si terminatiile nervoase ale pielii), acesta nu este deloc dureros, dimpotriva creeaza un sentiment de placere si calmare a pielii“, a afirmat Monica Ghita. Pentru a da rezultate, tratamentul trebuie sa se realizeze in mai multe sedinte, iar perioada depinde de tipul de piele si de vârsta clientei. De obicei, tratamentul include fata, gâtul si decolteul, dar se poate realiza si un tratament localizat, doar pe portiunea unde pielea prezinta probleme. Astfel, daca observati riduri de expresie in jurul ochilor, puteti trata doar aceasta zona. Tratamentul rezolva nu doar ridurile de expresie, ci si pe cele profunde. „Repara ridurile profunde gonflându-le cu acid hialuronic si colagen. Efectul este identic cu cel al toxinei botulinice, numai ca metodele sunt nontraumatice, si se mentine mai mult timp“, a spus Monica Ghita. Pentru ca si barbatii sunt preocupati de aspectul fizic, si ei pot apela la serviciile salonului Monique (desi adeseori nu recunosc, si reprezentantii sexului puternic devin complexati de aparitia ridurilor).


Ce face Beauty Defect Repair


In urma tratamentului sunt imbunatatite elasticitatea pielii si regenerarea celulara, microrelieful tenului este ameliorat. Tratatul are un efect revitalizant, imbunatateste conturul fetei, reduce ridurile, combate petele pigmentare, netezeste cicatricele, obliga pielea sa sintetizeze colagen si elastina, sigileaza apa in tesuturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU