30.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCumparaturi in Los Angeles

Cumparaturi in Los Angeles

Pentru ca putem sa ne inspiram din modul de viata al celebritatilor, de ce sa nu vedem si de unde se imbraca vedetele preferate de la Hollywood. O incursiune prin magazinele din Los Angeles ne ofera o imagine a celor mai frumoase bijuterii sau a noilor tendinte in domeniul vestimentar si al marochinariei.


„Orasul Ingerilor“ cum este cunoscut in Europa, Los Angeles ofera posibilitatea unor cumparaturi de succes, cu conditia sa ai o carte de credit plina sau buzunarele doldora de dolari. Daca doriti sa va cumparati o bijuterie, mergeti neaparat pe 8533 Sunset Boulevard, la Kavier and Kind, unde veti gasi doar creatii unice. In plus, tot aici puteti arunca o privire la haine, accesorii sau articole de artizantat. Printre clientii fideli ai magazinului se afla Britney Spears, Penelope Cruz sau Naomi Watts.


In cazul in care vreti sa va simtiti intr-adevar ca o vedeta, magazinul potrivit pentru dumneavoastra este Fred Segal, pe 8100 Melrose Avenue. De aici, Nicole Kidman a cumparat niste rochii cu un decolteu de zile mari, una dintre acestea fiind purtata de sora sa, Isabella, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar. De aici puteti cumpara cam tot ce va doreste inimioara, de la haine la ochelari de soare, de la genti de voiaj la biscuiti. Preturile variaza intre 1 si 3.500 de dolari. Clientii sunt numerosi, printre ei aflându-se nume de calibru precum Kate Hudson, Kelly Osbourne, Daryl Hannah, Sandra Bullock, Julia Roberts, Cameron Diaz, Winona Ryder, Jennifer Aniston, Ben Affleck, Salma Hayek, George Clooney si lista poate continua.


Si vedetele citesc


Daca doriti sa va incaltati ca un star de la Hollywood, mergeti pe 903 N. Fairfax Avenue, unde veti da de „The Shoemaker to the Stars“, un fel de cizmar al vedetelor. Pantofii a zeci de staruri au luat nastere aici, din mâinile lui Pasquale Di Fabrizio, mesterul italian care a realizat celebrii slippers ai lui Michael Jackson, cizmele componentilor formatiei rock Kiss si toti pantofii purtati de Sylvester Stallone in seria Rocky. Preturile pornesc de la 500 de dolari. Printre clientii fideli se numara Madonna, Sharon Stone, Uma Thurman, Mickey Rourke, Jennifer Connelly sau Robert De Niro. Si ca sa va convingeti ca si la Hollywood exista carti, dati o fuga pe 8818 Sunset Boulevard, la Book Soup. Este una dintre cele mai mari librarii din „Orasul Ingerilor“. De aici puteti achizitiona ultimele bestseller-uri, dar si carti de arta si literatura. Libraria este compartimentata pe sectiuni tematice, care sunt dedicate calatoriilor, muzicii sau cinematografului. Intr-un cuvânt, acesta este locul ideal pentru un cititor exigent. Si sa nu va mirati daca aici veti da peste David Bowie, Madonna, Joni Mitchell, Drew Barrymore, Alec Baldwin sau Tora Birch.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS