21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Scurte stiri

Un câine de 22 de ani „fumeaza“ zilnic zece tigari


Proprietarul unui câine din rasa Dachshund, care a ajuns la venerabila vârsta de 22 de ani, sustine ca secretul longevitatii sale este nicotina. Potrivit site-ului Ananova, Wolfgang Treitler, din Graz, Austria, considera ca animalul, pe nume General Edi, a reusit sa ajunga la aceasta performanta consumând o doza zilnica de zece tigari. „Fostul stapân il abandonase in urma cu 17 ani. Imediat cum l-am luat in ingrijire, am observat ca avea obiceiul sa manânce tigari. Câinele mesteca atât tutunul, cât si hârtia, dar nu le inghite niciodata. Are toti dintii in stare perfecta si este sanatos ca un catelus, desi saptamâna aceasta va implini 22 de ani“, a declarat proprietarul. Potrivit sursei citate, in mod obisnuit, nicotina afecteaza sanatatea câinilor, dar, in acest caz, se pare ca animalul a devenit dependent de aceasta substanta, crescându-i nivelul de toleranta fata de ea.


Un mic oras din centrul Japoniei a fost acoperit cu peste patru metri de zapada


Un mic oras din centrul Japoniei a fost acoperit cu peste patru metri de zapada, ceea ce nu s-a mai intâmplat de câteva decenii, au anuntat reprezentantii Agentiei Meteorologice Nationale. Dupa cum informeaza site-ul cyberpresse.ca, orasul Tsunanmachi, din prefectura Niigata, a fost acoperit cu 4,16 metri de zapada. „Sunt 50 de ani de când traiesc aici, insa nu am vazut niciodata atâta zapada“, a declarat un localnic. Caderile masive de zapada si frigul puternic au provocat moartea a 118 persoane in Japonia, de la inceputul iernii, potrivit unui bilant oficial publicat vineri.


Kate Moss – cea mai bine imbracata vedeta


In ciuda scandalului in care a fost implicata, fotomodelul britanic Kate Moss isi pastreaza suprematia in materie de bun gust si moda. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, Kate a fost desemnata cea mai bine imbracata vedeta din show-bizz, acesta fiind cel de-al treilea an consecutiv când topmodelul britanic este lider al clasamentului realizat de revista Glamour. „O admir si o invidiez pe Kate pentru originalitatea sa“, a spus editorul revistei Glamour, Jo Elvin. Sienna Miller ocupa a doua treapta pe podium, fiind urmata de Victoria Beckham si Nicole Richie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS