21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Scurte stiri

A lovit un cioban si a fugit de la locul accidentului


In noaptea de marti spre miercuri, un cioban care mergea cu turma de oi pe Drumul National 6, ce face legatura intre Orsova si Drobeta Turnu Severin, a fost lovit in plin de un autoturism, dupa care soferul a fugit de la locul accidentului. In urma impactului, barbatul a suferit o fractura de picior, nemaiputând sa se miste. Alt sofer a oprit si l-a transportat pe ranit la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin. Politia rutiera a inceput cautarea masinii care si-a pierdut la locul evenimentului rutier oglinda retrovizoare din partea dreapta, efectuând mai multe filtre pe raza judetului Mehedinti. Din declaratiile martorilor reiese ca este vorba de un autoturism Audi A4 inmatriculat in Olanda, dar el nu a fost gasit pâna la inchiderea editiei. Ciobanul este internat la Sectia de chirurgie, insa starea lui de sanatate nu a fost inca stabilizata. (A.C.G.)


Incendiu fatal


Un batrân din localitatea doljeana Galicea Mare si-a pierdut viata in urma unui incendiu. Lazar Predoaica, de 80 de ani, a murit intoxicat cu fum, marti dupa-amiaza, in jurul orei 14.00, dupa ce i-a luat casa foc. Pompierii sositi la fata locului nu au mai intervenit pentru ca incendiul fusese stins de sateni. Oamenii din comuna il si scosesera pe batrân din casa, dar acesta decedase deja. Pompierii au stabilit ca focul a pornit de la o priza electrica la care s-a produs un scurtcircuit, flacarile cuprinzând repede materialele textile din apropiere. Prin arderea hainelor si materialelor textile s-a degajat un fum gros care i-a fost fatal batrânului. (A.M.)


Captura de alcool si tigari netimbrate


Politistii de frontiera de la Calafat au descoperit o femeie cu bautura si tigari de contrabanda in masina. Aurica Mreana, de 50 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost oprita marti, in jurul orei 22.30, de politistii de frontiera pe soseaua Calafat – Craiova, in vederea unui control de rutina. Aurica era insotita de Valeria Cladoveanu, de 40 de ani, din aceeasi localitate. Oamenii legii au descoperit ca portbagajul masinii Auricai era burdusit cu 21 de sticle de whisky marca J.B. si 90 de pachete de tigari Marble netimbrate, marfa pentru care femeia nu a putut prezenta nici un act de provenienta. Bunurile au fost confiscate, iar cele doua femei au primit câte o amenda de 500 de mii de lei. (A.M.)


O batrâna a lesinat la coada la medicamente


O batrâna din Târgu Jiu a cazut din picioare ieri, in timp ce statea la coada la medicamente. Farmacia care functioneaza in Complexul Comercial „Parângul“ din municipiul Târgu Jiu este printre putinele din oras care elibereaza medicamente gratuite si compensate, astfel incât a fost luata cu asalt de zeci de bolnavi. Batrâna a stat la coada si, la un moment dat, i s-a facut rau. Farmacistii i-au acordat primul ajutor si au chemat ambulanta. Medicii sositi la fata locului au spus ca femeia a suferit o lipotimie. (A.I.)


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS