22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact cu şase victime

Impact cu şase victime

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut sâmbătă dimineaţă în Mehedinţi, pe DN 56, ce face legătura între Drobeta Turnu Severin şi Calafat. Două autoturisme s-au lovit frontal, o persoană a decedat, iar cinci au fost rănite.
Unul dintre şoferi a încercat să depăşească, dar, din cauza neatenţiei, a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula regulamentar. Şoferul neatent a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii.
„A venit cu o viteză foarte mare, a intrat în noi şi ne-am trezit în şanţ. Şoferul este grav rănit“, a spus un pasager din maşina care circula regulamentar.
A fost nevoie şi de intervenţia pompierilor, existând pericolul de explozie. La faţa locului au fost solicitate şi două echipaje de la ambulanţă, pentru a transporta victimele la Spitalul de Urgenţă Turnu Severin.
„Am intervenit la un accident pe DN 56A, în dreptul localităţii Hinova. Şoferul autoturismului Fiat Albea a încercat să depăşească fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu altă maşină, care venea din sens opus. În urma impactului au rezultat şase victime, dintre care una a rămas încarcerată. Din cauza pericolului de explozie la una dintre maşini, am acţionat cu apă şi spumă“, a declarat plutonier ISU „Drobeta“, Ion Necea.
„Circulaţia rutieră a fost blocată mai bine de 30 de minute pe ambele sensuri, iar apoi, restricţionată până la eliberarea carosabilului“, a declarat Titi Zorzoliu, subcomisar IPJ Mehedinţi.
Cele cinci victime au rămas internate la Secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, iar şoferul vinovat a decedat la spital.
Pe DN 56 A au avut loc, în ultimele două luni, mai multe accidente, soldate cu 12 morţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS