26.7 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalEuroparlamentar agresat

Europarlamentar agresat

Monica Iacob Ridzi, europarlamentar, a fost agresată de un individ care împărţea materiale electorale sâmbătă la prânz, în apropierea Minei Livezeni. Acesta a vrut să o scoată cu forţa de la volan şi a aruncat cu pietre în maşină, după ce femeia a anunţat poliţia.

Bărbatul care a agresat-o pe Monica Iacob Ridzi împărţea minerilor un ziar electoral în care soţul acesteia, candidat la funcţia de primar în Petroşani şi actual edil-şef, era acuzat că şi-a cumpărat un jeep din banii contribuabililor. „Eram în maşină pe drumul naţional, în apropierea Minei Livezeni. Un bărbat care împărţea ilegal materiale electorale m-a observat şi s-a îndreptat spre mine. Eu eram la volan. A deschis uşa din stânga şi a încercat să mă scoată din maşină, dar am reuşit să fug. În acel moment, individul a aruncat cu pietre după mine“, a spus Monica Iacob Ridzi.

Europarlamantarul a depus o plângere la poliţie şi la Biroul Electoral Judeţean. Ea l-a recunoscut pe agresor, despre care presupune că ar fi garda de corp a unui candidat la funcţia de primar în Petroşani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS