21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalAcuzat de viol din răzbunare

Acuzat de viol din răzbunare

O tânără mehedinţeancă de 23 de ani, din comuna Prunişor  a vrut să îşi vadă iubitul după gratii pentru că acesta a refuzat să o conducă cu maşina acasă. În noaptea de Revelion, după ce au petrecut mai multe ore într-un bar din comună, cei doi au plecat spre casă. Drumul lor s-a oprit lângă o pădure, unde s-ar fi petrecut presupusul viol. Aici se pare că între cei doi tineri a avut loc o ceartă, motiv pentru care bărbatul de 35 de ani a plecat singur şi a lăsat-o pe femeie în pădure. De aici, aceasta s-a dus direct la Postul de Poliţie din Şimian, unde a reclamat că a fost violată de un bărbat.
Din primele cercetări, poliţiştii au aflat că, după ce au consumat băuturi alcoolice, cei doi au întreţinut raporturi sexuale de bunăvoie.
„Pe 1.01.2010, la ora 2.30, agenţii Postului de Poliţie Şimian au fost sesizaţi de Mariana B., de 23 de ani, din comuna Prunişor, judeţul Mehedinţi, despre faptul că, în cursul aceleiaşi nopţi, în jurul orei 1.00, a fost violată de Virgil B., de 35 de ani, din comuna Şimian, într-o pădure, persoană care se oferise să o conducă la domiciliu cu o autoutilitară după ce în prealabil cei doi consumaseră băuturi alcoolice într-un bar. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Drobeta Turnu Severin împreună cu agenţii Postului de Poliţie Şimian, care în urma cercetărilor efectuate au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 197 Cod Penal, partea vătămată urmând să fie prezentată la Serviciul de Medicină Legală Mehedinţi în vederea examinării medico-legale. Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit căMariana B.  a întreţinut raport sexual cu Virgil B. de bunăvoie. După terminarea actului sexual, întrucât acesta a refuzat să o transporte cu autoturismul în municipiul Drobeta Turnu Severin, tânăra dorind să se răzbune, s-a prezentat la Postul de Poliţie Şimian, unde a sesizat că a fost violată“, a declarat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
Zilele trecute, femeia şi-a retras plângerea depusă.     

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII