32.8 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjViolator, eliberat de magistraţi

Violator, eliberat de magistraţi

Un tânăr a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru violarea unei minore, însă Judecătoria Târgu Jiu a dispus cercetarea acestuia în libertate.

Deşi poliţiştii au adunat dovezile care îl incriminează pe Adrian Liviu Ungureanu, instanţa de judecată a decis ca violatorul minorei de 15 ani să fie cercetat în libertate. Magistraţii au considerat insuficiente probele din dosar, iar pe violator l-au catalogat ca „nereprezentând un pericol public“.
Marţi după-amiază, poliţiştii din Plopşoru au fost sesizaţi de o minoră, de 15 ani, din comuna Bâlteni, că în noaptea de 29 spre 30 iunie a fost violată. „Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale au stabilit că Adrian Ungureanu, de 19 ani, din comuna Plopşoru, s-a întâlnit cu victima minoră pe raza localităţii. Întrucât cei doi se cunoşteau, victima a acceptat să urce în autovehiculul tânărului“, se spune în comunicatul IPJ Gorj.
În ciuda faptului că fata i-a spus agresorului că este virgină şi l-a implorat să o lase să plece, Adrian Ungureanu a scos din torpedoul maşinii un cuţit şi a ameninţat-o pe fată, spunându-i că o va ucide. Fata a încercat să scape, l-a zgâriat pe agresor, însă acesta a constrâns-o pe minoră să întreţină un raport sexual împotriva voinţei sale. Văzând că minora fusese virgină, violatorul a dus-o pe fată până aproape de casă, în speranţa că aceasta nu va spune nimănui despre cele întâmplate. A doua zi, minora a sesizat poliţia, iar poliţiştii l-au reţinut pe Adrian Ungureanu pe bază de ordonanţă. Violatorul va fi cercetat în libertate, însă astăzi Parchetul Târgu Jiu va face recurs la decizia instanţei de judecată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII