30.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriS-a stabilit data privatizătii Oltchim

S-a stabilit data privatizătii Oltchim

Consorţiul de administratori judiciari ai S.C. Oltchim S.A., respectiv Romlnsoiv SPRL şi BDO Business Restructuring SPRL, organizează în data de 3.02.2014, ora 11.00, la Double Tree by Hilton din Bucureşti, Bd. Nerva Traian nr. 3A, sector 3, procedura de selecţie a ofertei angajante în vederea achiziţiei integrale a părţilor sociale deţinute de Oltchim SA la OUchim 5PV.
Ofertanţii care doresc sa participe la procedura de selecţie trebuie sa depună la oricare din sediile BDO Business Restructuring SPRL din Bucureşti, str. învingătorilor nr. 2A, Victoria Business Center si Romlnsoiv SPRL din Bucureşti, str. Splaiul Unirii nr. 223, et. 3, sector 3, cel mai târziu în data de 31.01,2014, ora 11.00, documentele specificate în cuprinsul Caietului de prezentare, care poate fi achiziţionat de la oricare din sediile BDO Business Restructuring SPRL sau Romlnsoiv SPRL, pentru echivalentul in RON al sumei de 20.000 Euro (exclusiv TVA).
S.C. Oltchim S.A. este o societate cu capital majoritar de stat, aflată în procedura insolvenţei începând cu data de 30.01.2013.
Adunarea creditorilor S.C. Oltchim S.A. a aprobat, în data de 2.12.2013, strategia de reorganizare judiciară propusă de consorţiul de administratori judiciari, utilizarea denumirii „Oltchim” pentru crearea unei societăţi comerciale noi (respectiv Oltchim SPV S.R.L.), precum şi procedura de selecţie a ofertei angajante în vederea achiziţiei părţilor sociale ale S.C. Oltchim SPV SRL.
Potrivit procedurii de selecţie, orice potenţial investitor va trebui să achiziţioneze un Caiet de prezentare care conţine informaţii detaliate şi instrucţiuni necesare întocmirii unei oferte.
Valoarea reper a activelor transferate către SPV este de 305.241.000 euro, fără ca aceasta să reprezinte o limită maximă a preţului tranzacţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS