20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Pompierii au fost colindaţi de copii

Mehedinţi: Pompierii au fost colindaţi de copii

\n

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi  a răsunat, astăzi, de glasurile cristaline ale colindătorilor. Oaspeţii pompierilor au fost copiii de la Şcoala Specială „Constantin Pufan”, Protecţia Copilului şi Şcoala Generală „Petre Sergescu”. Nu mai puţin de 41 de colindători au susţinut un adevărat program artistic, cu colinde şi melodii specifice sărbătorilor de iarnă. Pompierii au fost impresionaţi de plăcerea copiilor de a le trece pragul ori de câte ori aceştia au ocazia.  

Pentru a-i întâmpina aşa cum se cuvine pe colindătorii ce aduc vestea Naşterii lui Hristos, cadrele de la sediul ISU Mehedinţi au pregătit, prin contribuţia benevolă, cu sume de bani, a fiecărui pompier, dulciuri, fructe şi suc, pe care le-au dăruit cu drag micilor colindători.
De magia colindelor de Crăciun se vor bucura şi pompierii din cadrul subunităţilor de intervenţie ale ISU „DROBETA”, care vor fi colindaţi, în această săptămână, de grupuri de copii de la şcolile din raionul de competenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS