10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajClinica Prestige Oltenia îți mărește sânii și fesele fără bisturiu!

Clinica Prestige Oltenia îți mărește sânii și fesele fără bisturiu!

Clinica Prestige Oltenia din Craiova aduce un nou produs pentru implant mamar și fesier

Clinica Prestige Oltenia din Craiova vine în sprijinul persoanelor care pun accent pe frumusețe cu tehnici și produse de ultimă generație. Intervențiile se fac fără bisturiu și prin urmare nici o procedură de înfrumusețare nu lasă cicatrici. O astfel de metodă minim invazivă se aplică și pentru mărirea sânilor și a feselor, cu un nou produs premium Los Deline, fiind ultima descoperire în materie de frumusețe.

Fascinaţia pentru frumuseţea exterioară devine din ce în ce mai puternică în societatea actuală. Clinica Prestige Oltenia din Craiova, cu sediul pe strada Ștefan cel Mare, nr. 133, etaj I, are o echipă de medici profesioniști din Craiova, București, Timișoara, dar și din străinătate, care ajută doamnele și domnișoarele să aibă aspectul dorit, prin proceduri minim invazive, fără să treacă prin chinurile unei operații chirurgicale.
Ai un bust mic sau un posterior cu un contur slab definit, atunci ești candidata perfectă pentru intervenție de implant!
La Clinica Prestige Oltenia din Craiova mărirea sânilor sau a feselor se face fără bisturiu, fără anestezie generală. Procedura impune doar implant lichid, cu
anestezie locală. Din această vară, clinica aduce un plus pentru frumusețe, folosind un nou produs în materie de implant lichid pentru bust și fese, Los Deline, care se injectează. Rezultatul admirabil este observat imediat și este garantat pentru o perioadă cuprinsă între opt și zece ani. Și nu sunt singurele avantaje. Implantul mamar, dar și cel fesier cu Los Deline este similar țesutului natural datorită conținutului ridicat de apă și nu rămân cicatrici. În funcție de mărimea dorită la sâni sau fese, specialiștii clinicii spun că se injectează între 150 ml pe fiecare parte a sânului și 200 ml pe fiecare fesă, la o ședință. Această procedură este nedureroasă și nu necesită un timp de recuperare.

Implantul mamar, dar și cel fesier cu Los Deline este similar țesutului natural

Buze frumoase și ochi fără riduri și fără cearcăne

Buzele pline au fost asociate cu tinerețea și frumusețea de sute de ani în mai toate culturile. Indiferent de vârstă, buzele pline sunt considerate un standard de senzualitate. Dacă vă doriți un zâmbet mai atrăgător, la Clinica Prestige Oltenia din Craiova puteți opta pentru un tratament cu acid hialuronic pentru modelarea și mărirea buzelor. Procedurile de injectare cu botox și acid hialuronic au 100% șanse de reușită, oferind un aspect mai tânăr. Un plus de tinerețe se poate obține și după tratamentul de umplere a cearcănelor cu acid hialuronic. Procedura este rapidă și reface volumul pielii, conferind luminozitate zonei de sub ochi. De asemenea, în cadrul clinicii ridurile dispar rapid prin tratament cu toxină botulinică, un procedeu cosmetic simplu și cu durată de șase-șapte luni.

„Tinerețe fără bătrânețe“ cu un nou tip de lifting

Clinica Prestige Oltenia Craiova vine în sprijinul celor care vor „tinerețe fără bătrânețe“. Dacă îți dorești un chip mai tânăr cu 10-15 ani, fără durere post-operatorie, fără cicatrici și fără intervenții chirurgicale, medicii de la Clinica Prestige Oltenia Craiova fac liftingul facial cu ajutorul firelor de suspensie LFL. Tratamentul îmbunătățește aspectul general al feței prin eliminarea ridurilor și redarea conturului facial, previne îmbătrânirea prematură și stimulează producția de colagen și elastină. Procedura durează 15 – 30 de minute și implică doar anestezie locală. Rezultatele sunt de lungă durată, între doi și trei ani.

Clinica Prestige Oltenia din Craiova, locul pentru proceduri care aduc un plus de feminitate și frumusețe

Terapia vampir – o nouă procedură de reîntinerire

Tot o inovație medicală de ultimă oră este și terapia vampir (PRP) pentru reîntinerire a pielii prin refacerea structurii ei. Metoda constă în recoltarea sângelui venos de la pacient, procesarea acestuia cu ajutorul unui aparat care folosește forța centrifugă, până la obținerea unei plasme autologe bogate în plachete, celule ce conțin factori de creștere și reparare tisulară, ce se eliberează în mod normal de organism pentru a vindeca țesutul lezat. Terapia vampir este una simplă, sigură, nu există riscul de reacții alergice sau de infectare virală ori bacteriană deoarece folosește sângele propriu.

Clinica Prestige Oltenia din Craiova își are sediul pe strada Ștefan cel Mare, nr. 133, etajul I

Date suplimentare, filmulețe documentare găsiți pe site-ul clinicii, prestigeoltenia.ro, sau pe pagina de Facebook a clinicii. Programările se pot face la numărul de telefon 0768.005.768.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS