Lucian Bernd Săuleanu, candidat independent la Primăria Craiovei, își dorește un oraș orientat spre dezvoltare, investiții și locuri de muncă

Autori


Cu o experiență de 14 ani în avocatură, Lucian Bernd Săuleanu, în prezent decan al Baroului Dolj și profesor universitar la Facultatea de Drept din Craiova, a hotărât să intre în lupta pentru funcția de primar al municipiului în care s-a născut, a crescut și, mai ales, s-a format.
În vârstă de 42 de ani, Lucian Săuleanu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova, în anul 1997. Tot de atunci este și cadru universitar, împărătășind cunoștințele sale generațiilor care doresc o carieră în domeniul juridic. În prezent, profesorul Săuleanu predă disciplina „Societăţi comerciale” și este conducător de doctorat.
Corectitudinea, puterea de muncă și devotamentul sunt câteva dintre atributele care l-au ajutat pe Lucian Săuleanu să își clădească o carieră solidă.
În anul 2003 când a început să activeze în cadrul Baroului București a pus și bazele unei societăți de avocatura pe care o manageriează și în prezent, „Săuleanu și Asociații”, societate care oferă servicii în special companiilor, constând în reprezentare și consultanță în dreptul afacerilor, drept fiscal și drept penal. Ulterior s-a transferat în Baroul Dolj, fiind ales decan în anul 2015.
Aceste repere de carieră i-au oferit oportunitatea unei interacțiuni permanente cu administrația locală și centrală, permițându-i să facă o evaluare onestă și corectă a lucrurilor care pot fi îndreptate, dacă există voință.
S-a remarcat ca un participant activ la viața comunității în calitate de sprijinitor a numeroase acțiuni de binefacere și civice.
Lucian Săuleanu consideră că poate face o politică mult mai bună din postura de independent. Acest lucru îi oferă o posibilitate mai mare de mișcare. “Cred că un adevărat conducător al orașului trebuie să își poată păstra autonomia față de interesele de partid și trebuie să aibă libertatea de acțiune, astfel încât să poată acționa nestingherit pentru binele comunității”, spune Săuleanu adăugând că, de-a lungul timpului multe oportunități ale administrației locale s-au pierdut din cauza necunoașterii, nepriceperii sau aplicării defectuoase a legilor și regulamentelor.
În fapt, solida pregătire juridică de care dispune este unul din avantajele sale nete în fața concurenților politici: coerent, atent la detalii, capabil să sesizeze nuanțe esențiale.
Lucian Săuleanu își dorește o Craiovă care nu mai pierde oportunități. Un oraș orientat spre dezvoltare, investiții și locuri de muncă. Dispune nu numai de pregătirea necesară, ci și de buna credință esențială oricărui om care se pune în slujba comunității. “Bunăstarea orașului depinde de bunăstarea fiecăruia dintre locuitorii săi” adaugă Săuleanu.
A pornit în lupta electorală cu sloganul: „Partidul meu este Craiova”. Iar programul său, „Craiova, guvernată cu bun simț și competență”, este unul simplu care își propune obiective realizabile, nu doar promisiuni. Mediul economic, traficul și infrastructura, educația, sănătatea, cultura, urbanismul și relația cu cetățenii sunt prioritățile sale în programul de guvernare locală.
Atunci când și-a anunțat candidatura a plecat de la premisa că resursele și potențialul orașului sunt subexploatate și că în Craiova se poate mai mult. Prin programul său, denumit ”Craiova, guvernată cu bun-simț și competență”, propune o administrație orientată spre dezvoltare, spre crearea locurilor de muncă și spre îmbunătățirea calității vieții.
Relansarea orașului nu este posibilă fără dezvoltare economică, așa încât acesta va fi principala lui preocupare , de a atrage investitori, de a propune investiții menite să facă atractiv orașul și să creeze locuri de muncă. Îmbunătățirea infrastructurii orașului, investițiile în educație și sănătate, vor reprezenta priorități.
În calitate de independent își propune să ofere sprijin tuturor celor care doresc să lucreze în echipă și spre binele comunității craiovene.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 20 aprilie 2018

Actualitate

» Cehia a înregistrat cea mai ridicată temperatură în luna aprilie din ultimii 30 de ani
» Sindicaliştii CFR Marfă anunţă că pichetează astăzi Ministerul Transporturilor şi sediul Guvernului
» Numărul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 124

Publireportaj

» Liceeni premiați la Muzeul Olteniei
» CJ Dolj investește patru milioane de euro în infrastructura rutieră din Cârcea
» Tratamente unice în Oltenia la Clinica Proctoline

Local

» Primarul din Coteana, găsit incompatibil de ANI
» Au furat bani din portiera unui autoturism
» A intrat cu maşina într-o autoutilitară la Şimian
» UPU Mehedinţi, extinsă cu fonduri europene?
» Încarcerat pentru trafic și consum de droguri pe care le vindea de la domiciliu
» Dispoziţia nr. 2176 – Primarul Municipiului Craiova

Dolj

» Groapă de gunoi lângă Centura de Nord a Craiovei
» Copil bătut cu pumnii de câţiva minori în Calafat
» Întreruperi energie electrică de luni
» Pericol pe drumul spre Calopăr din cauza unui pod surpat
» 21 aprilie: 21 de ani de Radio Sud
» Unele firme pun în pericol viața angajaților

Gorj

» Gorj: Trupul neînsufleţit al lui Nicolae Mischie va fi depus astăzi în sediul Consiliului Judeţean
» O alunecare de teren afectează DN 67 în comuna Polovragi

Sport

» Handbal: Antrenorul Bogdan Burcea va continua la SCM Craiova
» Fotbal / Vezi ce a declarat Costel Enache după meciul de la Craiova
» Fotbal / Vezi ce a declarat Mangia la conferința de presă după victoria cu Botoșani
» Fotbal / Craiova a dat de pământ cu Botoșaniul. Universitatea – echipă mare, victorie mare (galerie foto)
» Victorie categorică pentru elevii lui Hadar
» Coregrafie în premieră mondială la meciul de Fed Cup de la Cluj dintre România și Elveția
» Handbalistele craiovene rămân concentrate pe campionat
» Suporterii s-au „încălzit“ la „Fan-Zone“
» Alex Popescu: Vreau să revin mai puternic

Sanatate

» Alimente de evitat în alergiile de sezon
» Boli cauzate de lipsa somnului

Magazin

» Reţeta de weekend – Tort cu cremă de brânză şi zmeură
» Bancul zilei
» Horoscopul de weekend

Top