Lucian Bernd Săuleanu, candidat independent la Primăria Craiovei, își dorește un oraș orientat spre dezvoltare, investiții și locuri de muncă

sauleanu


Cu o experiență de 14 ani în avocatură, Lucian Bernd Săuleanu, în prezent decan al Baroului Dolj și profesor universitar la Facultatea de Drept din Craiova, a hotărât să intre în lupta pentru funcția de primar al municipiului în care s-a născut, a crescut și, mai ales, s-a format.
În vârstă de 42 de ani, Lucian Săuleanu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova, în anul 1997. Tot de atunci este și cadru universitar, împărătășind cunoștințele sale generațiilor care doresc o carieră în domeniul juridic. În prezent, profesorul Săuleanu predă disciplina „Societăţi comerciale” și este conducător de doctorat.
Corectitudinea, puterea de muncă și devotamentul sunt câteva dintre atributele care l-au ajutat pe Lucian Săuleanu să își clădească o carieră solidă.
În anul 2003 când a început să activeze în cadrul Baroului București a pus și bazele unei societăți de avocatura pe care o manageriează și în prezent, „Săuleanu și Asociații”, societate care oferă servicii în special companiilor, constând în reprezentare și consultanță în dreptul afacerilor, drept fiscal și drept penal. Ulterior s-a transferat în Baroul Dolj, fiind ales decan în anul 2015.
Aceste repere de carieră i-au oferit oportunitatea unei interacțiuni permanente cu administrația locală și centrală, permițându-i să facă o evaluare onestă și corectă a lucrurilor care pot fi îndreptate, dacă există voință.
S-a remarcat ca un participant activ la viața comunității în calitate de sprijinitor a numeroase acțiuni de binefacere și civice.
Lucian Săuleanu consideră că poate face o politică mult mai bună din postura de independent. Acest lucru îi oferă o posibilitate mai mare de mișcare. “Cred că un adevărat conducător al orașului trebuie să își poată păstra autonomia față de interesele de partid și trebuie să aibă libertatea de acțiune, astfel încât să poată acționa nestingherit pentru binele comunității”, spune Săuleanu adăugând că, de-a lungul timpului multe oportunități ale administrației locale s-au pierdut din cauza necunoașterii, nepriceperii sau aplicării defectuoase a legilor și regulamentelor.
În fapt, solida pregătire juridică de care dispune este unul din avantajele sale nete în fața concurenților politici: coerent, atent la detalii, capabil să sesizeze nuanțe esențiale.
Lucian Săuleanu își dorește o Craiovă care nu mai pierde oportunități. Un oraș orientat spre dezvoltare, investiții și locuri de muncă. Dispune nu numai de pregătirea necesară, ci și de buna credință esențială oricărui om care se pune în slujba comunității. “Bunăstarea orașului depinde de bunăstarea fiecăruia dintre locuitorii săi” adaugă Săuleanu.
A pornit în lupta electorală cu sloganul: „Partidul meu este Craiova”. Iar programul său, „Craiova, guvernată cu bun simț și competență”, este unul simplu care își propune obiective realizabile, nu doar promisiuni. Mediul economic, traficul și infrastructura, educația, sănătatea, cultura, urbanismul și relația cu cetățenii sunt prioritățile sale în programul de guvernare locală.
Atunci când și-a anunțat candidatura a plecat de la premisa că resursele și potențialul orașului sunt subexploatate și că în Craiova se poate mai mult. Prin programul său, denumit ”Craiova, guvernată cu bun-simț și competență”, propune o administrație orientată spre dezvoltare, spre crearea locurilor de muncă și spre îmbunătățirea calității vieții.
Relansarea orașului nu este posibilă fără dezvoltare economică, așa încât acesta va fi principala lui preocupare , de a atrage investitori, de a propune investiții menite să facă atractiv orașul și să creeze locuri de muncă. Îmbunătățirea infrastructurii orașului, investițiile în educație și sănătate, vor reprezenta priorități.
În calitate de independent își propune să ofere sprijin tuturor celor care doresc să lucreze în echipă și spre binele comunității craiovene.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 17 octombrie 2017

Top