6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTEDx Craiova - idei care inspiră la acțiune

TEDx Craiova – idei care inspiră la acțiune

O nouă ediție a conferinței TEDx Craiova a avut loc pe 4 martie, la hotel Ramada Plaza. Nouă invitați cu background-url diferite au fost prezenti la TEDxCraiova unde au impartasit idei care să inspire la acțiune și la schimbare pozitivă,, printre aceștia numărându-se Paula Herlo, Sebastian Burduja, Peter Barta, Maria Gheorghiu, Leslie Hawke, Eduard Till, Raluca Soaita, Mihai Ioana si Floriana Boldojar. Tema conferinței a avut ca focus generarea de inițiative care să contribuie semnificativ la îmbunătățirea comunității locale.

Anul acesta, TEDxCraiova a fost powered by NN România. Compania de asigurări de viață, sănătate și pensii private a sustinut mai multe evenimente din rețeaua TEDx, printre care și ediția de pe 4 martie, de la Hotel Ramada.

Echipa de organizare mulțumește sponsorului principal NN România, precum și Parteneriat pentru Arte, Rotaract Probitas Craiova și Rotary Probitas, Inspire Cinema, Diverta, restaurant Ambasador, restaurant EPOCA, Societate Civilă de Avocaţi Tumbăr Cega&Popa și Craft Arts Group, care ne-au sustinut în realizarea evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS