10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajEfecte 3D spectaculoase în noul film “Ghostbusters” la Inspire Cinema Craiova

Efecte 3D spectaculoase în noul film “Ghostbusters” la Inspire Cinema Craiova

Comedia SF “Vânătorii de fantome” revine în cinematografe, în premieră, începând din 29 iulie 2016, într-o nouă aventură. Filmul “Ghostbusters” îşi face din nou apariţia mult aşteptată, în format 3D de această dată şi cu o distribuţie plină de personaje proaspete şi amuzante. După 30 de ani de la debutul filmului original şi 25 de ani de la ultima vânătoare a fantomelor pe ecrane.

Ideea realizării unei urmări a acestui film a circulat multă vreme. “Mi-am dorit întotdeauna să fac o urmare,” susţine Ivan Reitman, care a regizat şi produs primele două filme de succes ale franşizei şi produce acum noul film, alături de Amy Pascal. Având studioul şi pe Reitman de partea sa, Feig a făcut echipă cu Katie Dippold pentru a scrie scenariul: “La început, am petrecut mult timp stând de vorbă despre cum voiam să arate scenariul acestui film,” susţine Dippold. “Am avut multe dezbateri de creaţie. Unele au abordat elementele care trebuia preluate din filmul original. Altele aduceau în discuţie elemente noi. Apoi am vorbit despre povestire şi personaje. Niciunul dintre noi nu voia remake-uri ale personajelor originale – Venkman va fi întotdeauna Venkman. Aşa că am creat patru personaje noi, complet originale.” Am vrut ca filmul să înceapă cu lumea noastră de azi, o lume care n-a mai văzut fantome adevărate,” susţine Feig. “Vânătorii noştri de fantome şi-au dedicat viaţa cercetărilor ştiinţifice pentru a dovedi că fantomele există, dar ei au fost consideraţi nişte săriţi de pe fix întrucât n-au putut aduce nicio dovadă concretă în sprijinul acestei idei. Dar atunci când ajung să vadă fantomele la care visaseră toată viaţa, ei vor putea dovedi că toate demersurile lor au fost întemeiate. Ei toţi au acelaşi ţel şi se completează unul pe altul.”

Aşadar, Dippold şi Feig au creat personaje care să se potrivească şi să funcţioneze bine ca echipă. El explică: “Abby este experta în paranormal, care şi-a dedicat toată viaţa studiului fantomelor. Erin este doctorul care fundamentează ştiinţific teoria. Holtzmann, inginerul, preia conceptele lui Abby şi Erin şi construieşte echipamentul necesar pentru lupta cu fantomele.  În sfârşit, Patty se alătură grupului ca expert în dedesubturile New York-ului, contribuind la descoperirea locului de unde apar fantomele şi la explicarea întâmplărilor din Manhattan.” Dar crearea unor personaje complementare nu era decât o jumătate din misiunea lui Feig. El mai trebuia să găsească şi actorii potriviţi care să dea viaţă acestor personaje. Feig i-a distribuit pe Melissa McCarthy în rolul lui Abby, pe Kristen Wiig în rolul lui Erin, pe Kate McKinnon în rolul lui Holtzmann şi pe Leslie Jones în rolul lui Patty.

Filmul va putea fi urmărit in cinematograful Inspire Cinema din 29 iulie, biletele online si rezervările se vor putea face pe site-ul www.inspirecinema.ro sau prin aplicația gratuită de mobil Inspire Cinema, disponibilă pentru android si iOS în magazinele Google Play și App Store. Programul cinematografului este de luni până duminică între 10:00 – 23:30.

Inspire Cinema este al patru-lea cinematograf din rețeaua națională de cineplex-uri dezvoltată de firma Pro Solutions, care colaborează cu toți distribuitorii importanți de filme din România, și va proiecta cele mai noi și de succes producții, atât românești, cât și internaționale.

Inspire Cinema a fost deschis pe 9 iunie 2016 la etajul 4 în Mercur Center. Cinefilii se pot bucura de o experiență inedită, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație din domeniu și pot experimenta un nou concept cinematografic, fiind primul multiplex din Craiova, cu o suprafață totală de 1.900 metri pătrați, 6 săli de cinema integral digitale, dintre care 4 echipate cu tehnologie 3D de ultima generație, iar două cu tehnologie 2D. Sălile de cinema sunt dotate cu echipamente de cea mai bună calitate: sisteme de proiecție 3D MasterImage și Christie Digital- lider mondial în ceea ce privește proiecția de cinema, sunet Dolby Digital Surround, dar și cu scaune confortabile de o calitate superioară.

Cu un design futurist, multiplex-ul are o capacitate totală de 580 de locuri, incluzând locuri special destinate persoanelor cu dizabilități. Sălile au o capacitate cuprinsă între 88 și 100 locuri. Zone de lobby cu spațiu generos, o cafenea și un bar, dar și o terasă cu vedere panoramică, sunt special amenajate pentru petrecerea timpului liber. Tot aici se pot organiza și petreceri pentru copii sau corporate, cu vizionare de film, în limita a 200 de persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS